NAŠLA SAM INTIMNE MEJLOVE SA DRUGOM I KIPIM OD BESA: Pozvala sam njegovu ljubavnicu, mužu ništa nisam rekla i za to postoji RAZLOG
Foto: Profimedia

ISPOVEST

NAŠLA SAM INTIMNE MEJLOVE SA DRUGOM I KIPIM OD BESA: Pozvala sam njegovu ljubavnicu, mužu ništa nisam rekla i za to postoji RAZLOG

Žena -

Žena (67) pisala je savetnici za seks i veze nakon što je saznala da je suprug (71) vara.

Ona je otkrila da je našla intimne mejlove u skrivenoj datoteci na računaru, ali da ne može o tome da priča sa mužem zbog njegove demencije.

U braku su više od 40 godina, a demencija mu je dijagnostifikovana pre dve godine. Bio je biznismen i ostatak porodice nije mogao da mu gleda podatke na računaru i mobilnom telefonu. Nakon dijagnoze prodali su kuću i preselili se u manji stan kako bi mu olakšali život. Od tada zbog bolesti nije mogao da koristi računar.

"No, strašno sam se šokirala kada sam postavljala računar u našem novom domu. Naišla sam na mejlove i fotografije u tajnoj datoteci. Imali su nadimke jedno za drugo", napisala je gospođa.

žena, šokirana, šok, mobilni telefon, prevarena, prevara, afera, tužna
foto: Profimedia

"U mejlovima ju je hvalio na s*ksualnoj tehnici, kao i ona njega. Nazvala sam tu ljubavnicu i pristala je da razgovara sa mnom u njenom domu. Bilo mi je muka kada sam slušala o detaljima njihove afere. Ona je u kasnim pedesetim i izgleda kao mlađa verzija mene. Nikad se nije udavala", dodala je.

Saznala je i da je njihova afera navodno trajala 10 godina.

"Nema smisla da išta pitam supruga jer se neće sećati. On sada zavisi od mene. Ogorčena sam, kipim od besa i sad bih ga smestila u dom", priznala je.

Iako je doživela poniženje, savetnica ju upozorila da ne učini ništa ishitreno što bi kasnije moglo da joj se "obije o glavu".

"Tvoj suprug se užasno poneo i razumem da želiš da saznaš zašto te prevario, ali nikad nećeš čuti njegovu stranu priče. To neće biti lako, no ako odlučiš da mu oprostiš, moraš preći preko toga i pokušati da se setiš dobrih vremena. Ako mu ne oprostiš, alternativa ti je ogorčenost", poručila joj je savetnica.

tuzna, devojka, doktor, Prozor
foto: Profimedia

Kurir.rs/K.Đ/TheSun

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track