00:37

KAKVA ATMOSFERA NA POČETKU ŠOUA! Snajku Jelenu muž iznenadio tortom, Seka čuvala bebu, pali i sočni POLJUPCI

KURIR TELEVIZIJA

KAKVA ATMOSFERA NA POČETKU ŠOUA! Snajku Jelenu muž iznenadio tortom, Seka čuvala bebu, pali i sočni POLJUPCI

Jesenji TV program -

Osim što je u studio Kurir televizije ušetao sa bebom, Stefan Košanin je svoju suprugu Jelenu, takmičarku na poziciji snajki u našem kulinarskom šou programu, iznenadio i sa rođendansom tortom.

Čestitkama za njen 24. rođendan pridružili su se i domaćini "Majki i snaki" Seka i Raša.

"Srećan rođendan, Jelena! Iznenađenje. Kad ste se vi sve tako lepo organizovali?", "Dobila mama tortu", "Sve najlepše, da si blagoslovena, živa i zdrava", poželela je atraktivna pevačica mladoj kuvarici, a pridružili su joj se i muškarci, majke i snajke iz protivničkog tabora.

majke i snjake
foto: Kurir Tv

Ovo je inače bila treća epizoda drugog serijala kulinarskog šou programa, u kome su se predstavile snajka Jelena i majka Snežana.

One su spremale ćuretinu u mlincima, a za dezert su dobile zadatak da pripreme ananas u pudingu od vanile. Ko je bolje skuvao i koliko su poena takmičarke Košanin dobile, te da li je usledila dnevna nagrada od 10.000 dinara gledajte u kuhinji Kurir televizije.

(Kurir.rs)

Kurir tel4evizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

00:51

ŠTA URADI, RAŠO? Master šef DOHVATIO tepsiju, pa PROSUO snajkin ručak! U studiju nastao HAOS!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track