02:27

SNAJKA SPREMALA MLINCE PRVI PUT, PA ODUŠEVILA SEKU

KURIR TELEVIZIJA

SNAJKA SPREMALA MLINCE PRVI PUT, PA ODUŠEVILA SEKU: Ovo je za desetku, kao u restoranu! RAŠA JE UJEO ZA SRCE

Jesenji TV program -

Majke i snajke najčešće nisu u idealnim odnosima, ali to ne bi moglo da se kaže za takmičarke kulinarskog šou programa koji vode Seka Aleksić i Raša Vlačić - Snežanu i Jelenu.

Žene iz porodice Košanin iz Lazarevca spremale su ćuretinu sa mlincima, a kao dezert izvukle su ananas u pudingu od vanile.

Snajki Jeleni ovo je bilo prvi put da sprema ovo jelo, a majka Snežana priznala je da je u njihovoj kući ona zadužena za tradicionalne recepte, dok je snaja veštija sa modernom kuhinjom.

Majke i snjake
foto: Kurir TV

Takmičarke su na startu obavile nabavku neophodnih namirnica, za koju im je dato dva minuta. Obe su se uspešno snabdele, osim što je majka Snežana umesto mleka uzela jogurt. Zbog toga su umesto 45 minuta za kuvanje, dobile dva minuta manje, što je bilo sasvim dovoljno vremena za pripremu obroka.

majke i snajke
foto: Kurir TV

Pored kuvanja, dame su pokazale da se odlično slažu, tako da šalu da bi svoju svekrvu Snežu poslala kod Seke na deset dana, niko nije ozbiljno shvatio. Osim Seke, kojoj se ponuda učinila prihvatljivo.

Takmičarke su po završetku pečenja od prekog suda dobile sve desetke i devetke za glavno jelo, dok je puding ostao u drugom planu. Ocene su dali i Seka i Raša.

"Opravila si ti ovo pravo, ništa ja tu ne bih dirao", "Ne bih da preterujem, ali osmica za Košanine će biti", rekao je Raša.

Majke i snjake
foto: Kurir TV

"Desetku bih dala, probala sam u restoranima, ovo je barabar. Ala si se pretrgao, makar devetku. Zasluženo, za srce si me ujeo!", poručila je Raši pevačica.

Snežin sin i Jelenin muž Stefan odabrao je ženino jelo kao bolje, a majka se nije naljutila, naprotiv, srećna je i zadovoljna što ima ko da je odmeni u kuhinji.

(Kurir.rs)

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

58:54

MAJKE I SNAJKE S02E01 - Raša prosuo SNAJKIN RUČAK! U studiju nastao HAOS!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track