06:49

MOM MOMIRU TEŠKO IDE SA ŽENAMA: Mijović otkrio šta publiku očekuje u seriji Feliks i ko ga je spremao za PRIJEMNI ISPIT

KURIR TELEVIZIJA

MOM MOMIRU TEŠKO IDE SA ŽENAMA: Mijović otkrio šta publiku očekuje u seriji Feliks, i ko ga je spremao za PRIJEMNI ISPIT

Jesenji TV program -

Mladi glumac Jovan Mijović nakon dva kruga kastinga odabran je da glumi Momira Rakića u seriji "Feliks", a za Kurir televiziju otkrio je kakva je uloga koju tumači.

- Momir je totalno jedna lenčuga. Nezainteresovan. Jako teško se uklapa u beogradski fazon. Teško mu ide sa ženama, iako se trudi da sve da od sebe. U metroseksualnom fazonu je, ali mu nikako ne ide. Sve ga to sputava i baca u depresiju - otkrio je Mijović u Pulsu Srbije.

Ispričao je i da je uloga tridesetogodišnjaka, koji je na nagovor majke iz Podgorice došao da prvi put vidi i upozna svog oca Simeona Rakića, zanimljiva, ali da mu nije strana s obzirom na to da su njegovi koreni upravo u Crnoj Gori.

Jovan Mijović
foto: Kurir Televizija

- Seriju ćete slušati na podgoričkom akcentu, ijekavici - najavio je Mijović.

Ono što ovu seriju izdvaja od ostalih, kako je Mijović rekao, svakako jeste autentičnost.

- Mislim da je nešto drugačije. Fotografija nije sitkomska, šljašteća, nego je tamnija. Liči na film - istakao je Mijović.

Dodaje da mu je najdraža stvar saradnja sa velikanima našeg glumišta.

- Čekao sam veću priliku, pojavljivao sam se u sporednim ulogama. Igrao sam sa velikim imenima, ali ovako, 65 dana intezivno kao sad, nikada. Velika je čast - naglasio je Mijović.

serija feliks
foto: Kurir Televizija

Mijović je otkrio još zanimljivosti, a to je da ga je Tihomir Stanić, koji tumači u seriji lik Momirovog oca, spremao za prijemni ispit za glumu, a da mu je Mira Banjac najveće dostignuće.

Ono čemu će se gledaoci najviše smejati, kako je objasnio Mijović, jesu porodični odnosi Rakića.

- Svako sa svakim korespondira, ali se isključivo bori za sopstvenu egzistenciju sa što manje posla, a više para - najavio je Mijović.

Humoristička serija "Feliks" biće emitovana samo i premijerno na Kurir televiziji od danas.

(Kurir.rs)

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track