00:32

KULINARSKI TRIK MASTER ŠEFA ZA SAVRŠENO PEČENO MESO! Otkrio kad je pravo vreme da okrenete šniclu!

fenomenalno

KULINARSKI TRIK MASTER ŠEFA ZA SAVRŠENO PEČENO MESO! Otkrio kad je pravo vreme da okrenete šniclu na vatri!

Jesenji TV program -

Master šef i voditelj čuvenog šou programa "Majke i snajke" Radomir Raša Vlačić neretko podeli sa našim gledaocima svoje kulinarske trikove.

U 29. emisiji najgledanijeg kuluinarskog šou programa kod nas Raša je otkrio da najčešće dobija pitanje kada je pravo vreme da se šnicla okrene, tj. kada da znamo da je gotova.

šnicle
foto: Kurir televizija

U ovoj epizodi porodica Milošević, snajka Aleksandra i majka Radmila spremale su milanske šnicle, a Raša je otkrio kako spremiti najsočnije meso.

1 / 4 Foto: Kurir televizija

- Obično me pitaju kako da znaš da je meso gotovo. Pored iskustva i osećaja, momenat da okrećemo šniclu je kada ona krene da pušta krv, tačnije, sok. Brašno u koji je prethodno bila uvaljana se jedva nazire, i to je idealan momenat da se okrene šnicla - kaže Raša.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

00:49

SNAJKA ODBRUSILA: Verenik je shvatio da sam PRAVA, ali svekrva NIJE! Ivana izašla u javnost da se DOKAŽE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track