VELIKA BORBA: Zamena materijala PREOKRENULA tok igre
Foto: Kurir Televizija

kviz mozaik

VELIKA BORBA: Zamena materijala PREOKRENULA tok igre

Jesenji TV program -

U 34. emisiji drugog ciklusa kviza "Mozaik" na poziciji crvenog takmičara bio je Ivan Petrović, a na poziciji plavog takmičara Nikola Aleksić.

Ivan i Nikola su u igri NIZOVI osvojili podjednak broj poena rešivši uspešno sva tri zadatka.

Takođe, i u igri DAJ MI SLOVO osvojili su isti broj bodova, po 14.

kviz
foto: Kurir Televizija

Igra ABAKUS poene je donela samo Ivanu i to šest, tako da je Ivan prešao u vođstvo. Odmah potom, u sledećoj igri ŠTAFETA, Ivanovi poeni su pripali Nikoli. Nakon četvrte igre, Nikolin ukupan broj bodova bio je 48, a Ivanov 31.

U igri MAGELAN Ivan se približio Nikoli sa dobijenim 28 bodova, dok je Nikola osvojio 20.

kviz
foto: Kurir Televizija

Crveni takmičar u igri DO VRHA imao je zadatak da pogodi da li ekvator prolazi kroz navedene zemlje, dok je plavi takmičar imao zadatak da pogodi čime su se poznati umetnici bavili. Crveni takmičar je osvojio četiri boda, a plavi 12.

Poslednja igra KURIR donela je više bodova Nikoli, ali i pobedu!

Ako znate "sve i svašta", brzo reagujete i izuzetno ste spretni, postanite učesnik Mozaika klikom na ovaj link. Podsećamo, drugoplasirani osvaja nagradu u vrednosti od 100.000 dinara i nagradno putovanje, a pobednik 300.000 dinara i nagradno putovanje.

(Kurir.rs)

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

00:21

OVO JE SRAMOTA! Takmičaru Pirot doneo NEPRIJATNOST

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track