NULE U DVE IGRE DOVOLJNE DA SE IZGUBI DALJI PLASMAN: Modno usklađeni, ali je Nikola bio bolji kroz ceo kviz
Foto: Kurir Televizija

sve zn

NULE U DVE IGRE DOVOLJNE DA SE IZGUBI DALJI PLASMAN: Modno usklađeni, ali je Nikola bio bolji kroz ceo kviz

Jesenji TV program -

Nikola Aleksić, takmičar na crvenoj poziciji dočekao je svog protivnika Miroslava Pešića sa plave pozicije u 35. emisiji drugog ciklusa kviza "Mozaik".

Oba lica su nam poznata od ranije, pa su mogli da zaigraju sedam igara omiljenog porodičnog kviza.

Miroslav, inače prvi igrač prve emisije prvog ciklusa, posle prve igre Nizovi ostao je na 0, dok je Nikola zabeležio 14 poena.

Usledila je igra Daj mi slovo. Dužu reč je opet imao Nikola, pa je rezultat na tabeli iznosio 37, 16 u korist crvenog takmičara.

U trećoj igri Abakus, igri računanja, Miroslav je ponovo zabeležio nulu, a Nikola je rešio dva zadatka. Rezultat je bio 43 naspram 16.

27:59

KVIZ MOZAIK 29.10.2021.

U Štafeti su obojica igrača zaradila isti broj poena, tako da je Nikola i dalje bio u prednosti sa 55, dok je Miroslav imao 28 poena.

Peta igra Magelan završena je u Nikolinu korist, što je tabela i pokazala: 83 naprema 32.

U šestoj igri Do vrha opšte znanje prezentovali su i jedan i drugi, pa su u poslednju, sedmu igru Kurir ušli sa 89 za Nikolu i 40 poena za Miroslava.

U poslednjoj igri asocijacije Nikola je imao duplo više poena od Miroslava.

Konačan rezultat bio je 120 za crvenog i 56 za plavog takmičara.

Drugu pobedu odneo je Nikola Aleksić, koji nastavlja da se bori za nagradu u vrednosti od 100.000 dinara i nagradno putovanje za drugoplasiranog u finalu, dok pobednik odnosi 300.000 dinara i nagradno putovanje.

Ako znate "sve i svašta", brzo reagujete i izuzetno ste spretni, postanite učesnik Mozaika klikom na ovaj link.

(Kurir.rs)

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track