STOMATOLOG PUTUJE SVETOM I POPRAVLJA SIROMAŠNIMA ZUBE ZA DŽABE! Vraća im osmeh na lice, a od njih traži samo JEDNO! (FOTO)
Foto: Pritnscreen

razlika je neverovatna

STOMATOLOG PUTUJE SVETOM I POPRAVLJA SIROMAŠNIMA ZUBE ZA DŽABE! Vraća im osmeh na lice, a od njih traži samo JEDNO! (FOTO)

Život -

Brazilski stomatolog Felipe Rosi (39) osim što je otvorio humanitarnu organizaciju, zajedno sa svojim timom besplatno popravlja zube siromašnim ljudima širom planete.

Felipe Rosi
foto: Pritnscreen

Ovaj čovek je dokaz da svako može da bude superheroj bez obzira na profesiju, a kako naglašava novac nije bitan, već sreća i samopouzdanje koje vraća ljudima.

- Zdravi i lepi zubi ne čine samo da se dobro fizički osećamo već i psihički. Kada imate lep osmeh i zube, logično je da će vam samopouzdanje biti veće - rekao je Felipe koji je mnogim ljudima u isto vreme naterao i suze i osmeh na lice.

Felipe smatra da život treba da posveti nečemu što je dobro za zajednicu, a njegova vizija odvela ga je i van granica Brazila. Ovaj stomatolog uglavnom posećuje siromašne zemlje, kao što su Kenija i Mozambik, gde ljudima pomaže da dobiju nov osmeh i ne naplaćuje im svoje usluge.

Kurir.rs/I.B.

Bonus video:

02:32

Kurir dnevni horoskop za 30. 10. 2021.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track