01:21

SEKA PRIŽELJKUJE I JEDNU ĆERKU! Objasnila razlog zašto bi volela da dobije devojčicu, pa rekla samo DAĆE BOG

hoće još dece

SEKA PRIŽELJKUJE I JEDNU ĆERKU! Objasnila razlog zašto bi volela da dobije devojčicu, pa rekla samo DAĆE BOG

Jesenji TV program -

Pevačica i domaćica šoua Majke i snajke Seka Aleksić priznala je u emisiji da priželjkuje još dece. Ona je otkrila da bi volela da postane majka jednoj devojčici!

U razgovoru sa, kako je priznala svojom novom omiljenom majkom, Hercegovkom Biljanom, Srka je prvo obelodanila da je njena svekrva voli kao ćerku, da bi potom rekla da i ona priželjkuje jednu.

"Znate kako kaže moja svekrva. Ona ima dvojicu sinova, Veljka i starijeg brata. Ona kaže da joj Bog do sada nije dao ćerku jer je znao da ću ja doći. Ja sam joj ćerka i ona mene stvarno voli i blagosilja", ispričala je Seka ponosno.

majke i snajke
foto: Kurir TV

Pevačica se složila da ćerke daju više ljubavi roditeljima.

"To svi kažu, uvek kad pričam o tome koliko bih volela da imam dece, ja kažem da bih volela petoro, četiri sina i ćerku ili tri sina i dve ćerke. A onda mi starije prijateljice kažu da moram da imam ćerku jer one najviše brinu o roditeljima", pojasnila je Seka.

Na komentar takmičarke da bi bilo divno da i Seka posle dva sina Jakova i Jovana, postane majka i jednoj ćerki, Aleksićeva je kratko rekla: "Daće Bog!".

(Kurir.rs)

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

04:17

SVEKRVA CARICA! BILA JE PRVI ŽENSKI SAOBRAĆAJAC Kaznila čak i Milenu Dravić, a Seka se RASPAMETILA kad je čula za KUĆNOG LJUBIMCA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track