00:20

SNAJKE DOŠAPTAVALE KULINARSKE TAJNE MARIJI! Trka sa vremenom, SAVRŠEN RECEPT ZA PILETINU! Obrt usledio kada je SIN izašao na scenu

bez dosadnog momenta!

SNAJKE DOŠAPTAVALE KULINARSKE TAJNE MARIJI! Trka sa vremenom, SAVRŠEN RECEPT ZA PILETINU! Obrt usledio kada je SIN izašao na scenu

Jesenji TV program -

Porodica Bogojević je gostovala u emisiji "Majke i snajke".

majke i snajke
foto: Kurir televizija

O porodici Bogojević

Sanela je trgovac iz Vrčina, živi na Zvezdari. Slobodno vreme provodi sa prijateljima, voli da gleda serije. Obožava da kuva, omiljeno jelo su joj špagete na sve načine.

Marko je košarkaš iz Beograda, slobodno vreme provodi sa društvom, gleda serije i filmove. Ne voli da kuva, a omiljeno jelo mu je piletina.

Marija je frizerka iz Beograda, u slobodno vreme gleda emisije i serije, voli da čita i da se druži. Nije vešta u kuhinji, omiljena jela su joj sve što je vezano sa piletinom.

Svekrva Sanela i snajka Marija imale su zadatak da pripreme krilca u slatko ljutom sosu i pirinač u prilogu. Za pripremu ovog specijaliteta imale su samo 44 minuta, a to je ekvivalent rekordu po broj zaboravljenih sastojaka za pripremu, odnosno najveće uskraćeno vreme u iznosu od 16 minuta.

Snajke se nisu suzdržale, te su odličile da u toku emisije diskretno i tiho savetuju Mariju kako da svoje jelo učini ukusnijim, čuli su se komentari poput: Neka se krilca zapeku malo, smanji vatru ako je jaka, stavi sirće itd...

Majke i snajke
foto: Kurir televizija

Snajke su dale komentar da je Marijino jelo bezukusno i živo a ona je to komentarisala kao realno mišljenje. Komentari za Sanelino jelo bili su poprilično visoki od dekoracije do ukusa.

Majke i snajke
foto: Kurir televizija

Marko nije uspeo da pogodi ko je napravio, po njemu, bolje jelo. Samim tim nije ušao u finalnu igru u kojoj je nagrada 10.000 dinara.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

00:49

PRAVI GURMANI I LJUBITELJI DOMAĆE HRANE U KUHINJI MAJKE I SNAJKE: Gledajte najzabavniji kulinarski šou od 18 časova

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track