00:28

ROĐENDAN U EMISIJI! Majka tražila MERCEDES ILI VIKENDICU ZA POKLON, A DOBILA JE OVO! Specijalitet koji OBARA SA NOGU!

specifično i konačno!

ROĐENDAN U EMISIJI! Majka tražila MERCEDES ILI VIKENDICU ZA POKLON, A DOBILA JE OVO! Specijalitet koji OBARA SA NOGU!

Jesenji TV program -

Porodica Galić iz Beograda je gostovala u emisiji "Majke i snajke".

majke i snajke
foto: Kurir televizija

O porodici Galić

Majka Sandra je ekonomista iz Beograda. Slobodno vreme koristi za šetnju, putovanja, odlazak na koncerte, promocije knjiga i posećivanja izložba. Voli da eksperimentiše u kuhinji spremajući stara jela na nove načine. Voli jednostavne recepte koji se brzo spremaju, a veoma su ukusni, omiljeno jelo su joj sarmice od zelja, a omiljeni slatkiš tiramisu.

Sin Mladen je geodeta iz Beograda, slobodno vreme provodi igrajući i gledajući košarku, voli da vozi bicikl. Ima veliku želju da proširi svoje kulinarsko znanje. Zdravo se hrani, omiljeno jelo mu je riba, kao i sve vrste voća i povrća.

Snajka Željka je iz Beograda, studentkinja učiteljskog fakulteta. Slobodno vreme provodi sa prijateljima, voli da crta i da kuva. Najviše voli da sprema i da jede paste.

Svekrva Željka i snajka Sandra imale su zadatak da pripreme zapečenu boraniju sa piletinom i kompot od šljiva. Za pripremu ovog specijaliteta imale su samo 48 minuta, odnosno vreme im je uskraćeno u iznosu od 12 minuta, zbog 6 zaboravljenih sastojaka.

Specifično je to što je majci rođendan bio na dan emisije, s'toga je otkrila šta bi najviše volela za poklon, a to je vikendica ili neki dobar automobil.

majke i snajke
foto: Kurir televizija

Majke su dale komentar da je Sandrino jelo ispod proseka, prosečna ocena je bila 6, žalili su se da je jelo preslano i da se mangupirala. Komentari za Željkino jelo bili su poprilično prijatni, imali su obzira da je mlada i nema iskustva, ali su rekli da je bilo prilično ukusno i da se potrudila.

majke i snajke
foto: Kurir TV

Mladen je uspeo da pogodi ko je napravio, po njemu, bolje jelo. Samim tim je ušao u finalnu igru, u kojoj je uspeo da plasira tačne odgovore na sva pitanja i tako je osvojio 10.000 dinara.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

00:49

PRAVI GURMANI I LJUBITELJI DOMAĆE HRANE U KUHINJI MAJKE I SNAJKE: Gledajte najzabavniji kulinarski šou od 18 časova

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track