02:42

PAPRIKAŠ PRSTE DA POLIŽEŠ! U 19. epizodi serijala majke i snajke iskustvo odnelo prevagu MAJKA ZORICA OBJASNILA KAKO SE KUVA

KURIR TELEVIZIJA

PAPRIKAŠ PRSTE DA POLIŽEŠ! U 19. epizodi serijala majke i snajke iskustvo odnelo prevagu MAJKA ZORICA OBJASNILA KAKO SE KUVA

Jesenji TV program -

U ovoj epizodi serijala majke i snajke, u kulinarskim veštinama su se oprobale majka Zorica i snajka Elena.

SNAJKE
foto: Kurir televizija

Majka Zorica je po struci ekonomista, vreme često provodi družeći se sa prijateljima, a najviše voli da ide na pecanje. Obožava specijalitete sa mesom i ribom, a za sebe kaže da je ljubitelj tradicionalne kuhinje.

Sin Željko radi u teretani, svoje slobodno vreme najčešće koristi igrajući fudbal sa društvom, obožava dobar provod i izlazak. Priznaje da nije vešt u kuhinji, a najviše voli da jede ćevape i giros.

Njegova supruga Elena student je Poljoprivrednog fakulteta u Beogradu, voli da sluša muziku, često provodi vreme u prirodi, čita knjige i uči strane jezike. Obožava da kuva, a najviše preferira kinou sa povrćem i morske plodove.

SNAJKE
foto: Kurir televizija

Takmičarke su ovaj put dobile zadatak da spreme svinjski paprikaš sa testeninom. Vreme predviđeno za kuvanje bilo je sat vremena, za nabavku namirnica dva minuta.

One su zaboravile sedam namirnica zbog čega je vreme za kuvanje skraćeno sa sat vremena na 46 minuta, alI je majka Zorica konstatovala da je i to sasvim dovoljno.

snajke
foto: Kurir televizija

Iako je do samog kraja bilo je neizvesno da li će takmičarke stići da spreme jelo za predviđeno vreme, na kraju su ipak uspele.

Nakon degustacije snajke nisu bile previše oduševljene, a majke su bile veoma zadovoljne na osnovu čega je bilo jasno da se majka Zorica bolje snašla od snajke Elene.

snajke
foto: Kurir televizija

Željko je nakon degustacije odmah pogodio koje jelo je spremala njegova majka, a koje žena, i ocenio da je majčino jelo ukusnije. On je tačno odgovorio na 5 od 6 pitanja u kvizu i postao srećni dobitnik nagrade od 10.000 dinara.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track