VIŠNJE POTPUNO ZBUNILE SVEKRVU! Izgubile čak 16 minuta za pripremu jela, ali ipak spektakularno osvojili 10.000 dinara
Foto: Kurir televizjja

KURIR TV

VIŠNJE POTPUNO ZBUNILE SVEKRVU! Izgubile čak 16 minuta za pripremu jela, ali ipak spektakularno osvojili 10.000 dinara

Jesenji TV program -

Danas je porodica Glišović ukrstila varjače u kulinarskom takmičenju Majke i snajke!

majke i snajke
foto: Kurir televizjja

O porodici Marković

Majka Dejana je negovateljica. Voli da čita, veliki je filmofil, uživa u dugim šetnjama, obožava pozorište, a posebno voli da eksperimentiše u kuhinji. Kako kaže, već dugo je u kuhinji i treba joj uvek nove inspiracije kako joj kuvanje ne bi postalo dosadno. Snajka Anja radi u apoteci, hobi joj je trčanje, a veliku ljubav gaji i prema životinjama. Filip je po zanimanju veterinarski tehničar. Bavi se sportom, ima slična interesovanja kao i Anja, ljubav prema trčanju, putovanjima i životinjama. Upoznali su se na planinarenju i od tada su zajedno obišli mnoge planine Srbije.

Svekrva Jelena i snajka Mirjana imale su zadatak da pripreme potaž od povrća i pitu sa višnjama.

majke i snajke
foto: Kurir televizjja

Međutim, u toku nabavke svekrva nije uspela da se snađe pa je čak 8 namirnica zaboravila. Za pripremu su imale samo 44 minut, a razlog tome je bio što se majka, kako kaže, samo orijentisala na višnje pa je samim tim tu istrošila najviše vremena.

majke i snajke
foto: Kurir televizjja

Snajke su imale porpilično dobre komentare na Anjino jelo i ona je za to dobila poprilično dobre ocene. Komentari i ocene za Dejanino jelo ipak nisu bili zadovoljavajući, ali ipak ona je to dobro podnela.

majke i snajke
foto: Kurir televizjja

Filip je pogodio ko je bolje jelo spremio, a isto tako i odgovore na sva pitanja i za svoju porodicu zaradio je 10.000 dinara.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

00:47

AJ TI POJEDI OVO MOJE! Seka i Raša NEMILOSRDNI: Dok majke i snajke uživaju u degustaciji, voditelji NE KRIJU NEZADOVOLJSTVO HRANOM

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track