03:27

MARIJA VICKOVIĆ I MIRKA VASILJEVIĆ U TAKMIČENJU KIFLICA! Kuvar je odredio pobednicu, A VODITELJKA NIJE BILA ZADOVOLJNA IZBOROM! [unpublished]

KUVARICE

MARIJA I MIRKA ZAMEŠALE, PRSTE DA POLIŽEŠ! Nastao haos u studiju, voditelji nisu mogli da odluče pobednicu: RADILA I OKLAGIJA

Jesenji TV program -

Marija Vicković i Mirka Vasiljević imale su zadatak, u okviru igre u emisiji Pusti brigu, da što brže naprave kiflice. Imale su testo, brašno, oklagiju i džem.

Marija Vicković, Mirka Vasiljević
foto: Kurir televizija

Uz muziku, pošalice i uzajamno pomaganje, one su završile svoje poslastice, pa je kuvar Dejan Šutanovac trebalo da odredi pobednicu.

Budući da je imao nezahvalan zadatak, proglasio je rezultat nerešenim, pa je ulogu sudije morala da preuzme voditeljka Suzana Petričević.

Za razliku od Dejana, Suzana nije bila tako blaga prema takmičarkama, ali su na kraju i Mirka i Marija kao nagradu za kulinarsko umeće, pored kiflica, dobile i poklon vaučere.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

03:11

PORODILA SAM SE ZA 20 MINUTA! Mirka Vasiljević opisala kako je protekao porođaj i otkrila zašto je ćerkici dala ime ANIKA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track