02:35

POTRESNA ISPOVEST REDITELJA O SMRTI SVOGA BRATA U NOĆNOM KLUBU: Sukobio se sa njih 20, ali nije imao šanse! EVO KO JE KRIVAC

kurir tv

POTRESNA ISPOVEST REDITELJA O SMRTI SVOGA BRATA U NOĆNOM KLUBU: Sukobio se sa njih 20, ali nije imao šanse! EVO KO JE KRIVAC

Jesenji TV program -

Reditelj Filip Čolović je gostovao u emisiji "Pusti brigu" na Kurir televizjii gde se dotakao tragičnoj smrti svoga brata koji je nastradao u noćnom klubu.

- To je bio jedan izlazak u klub i nekoliko mladića među kojima je bio moj brat se sukobilo sa obezbeđenjem. Njih je bilo preko 20 i na kraju su njih dvadesetorica tukli njih dvojicu. Moj brat je tako stradao na licu mesta - rekao je reditelj.

Filip Čolović
foto: Kurir Televizija

- Ja sam odlučio da napravim jedan dokumentarac "Potreba za mržnjom" koji si bavi upravo baš tom klicom i šta je to u nama. Našao sam da je kod nas baš zbog tih ratova 90' godina. Mi se nismo izborili sa tim i svašta smo prošli. Imam utisak da kod nas život manje vredi nego drugde - rekao je reditelj.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track