KAKVA MAJKA, TAKVA ĆERKA: Jelisaveta Orašanin pokazala naslednicu Petru! Evo kako provodi vreme s njom DALEKO OD SRBIJE! (FOTO)
Foto: ATA Images

PRELEPO

KAKVA MAJKA, TAKVA ĆERKA: Jelisaveta Orašanin pokazala naslednicu Petru! Evo kako provodi vreme s njom DALEKO OD SRBIJE! (FOTO)

Pop kultura -

Glumica Jelisaveta Orašanin gotovo nikad ne eksponira decu koju je dobila u braku sa slavnim košarkašem Milošem Teodosićem. Međutim, sada je napravila izuzetak.

Bračni par Teodosić već godinama živi na relaciji Beograd - Italija, gde je košarkaš angažovan.

U Italiji žive u prelepoj kući koja se nalazi u Bolonji, a glumica neretko na mrežama objavi fotografije iz njihovog ogromnog dvorišta i raskošnog doma.

Sada je Jelisaveta objavila na Instagramu kako provodi vreme s četvorogodišnjom ćerkom Petrom. Mama i ćerka su naime iskoristile vreme kako bi obišle znamenitosti u muzeju, a glumica je to ovekovečila fofografijom.

"Koliko je porasla, ne mogu da verujem", "prava lepotica", "kakva mama - takva ćerka, predivne ste"... samo su neki od komentara na mrežama.

Iako ih ne eksponira javno, glumica je jednom prilikom otkrila na koga Petra i Bogdan liče.

- Petra i Bogdan su pokupili malo od mene i malo od Miloša, ali vreme će pokazati na koga više liče. Još su mali da bi se sve videlo - rekla je glumica, te otkrila da nema vremena za treninge, iako ima savršenu liniju.

- Nisam potrčala evo već dve godine. Trening mi je sve sa decom, izmori. Ne treniram, inače, nemam vremena. Deca me slušaju - otkrila je ona.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:06

Jelisaveta Orašanin zapalila provokativnim bikinijem na Maldivima

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track