01:30

SNAJKA U ŠESTOM MESECU LETI PO KUHINJI! Nesvakidašnji specijalitet, DUHOVITI ODGOVORI SINA i nezaboravna atmosfera!

kurir tv

SNAJKA U ŠESTOM MESECU LETI PO KUHINJI! Nesvakidašnji specijalitet, DUHOVITI ODGOVORI SINA i nezaboravna atmosfera!

Jesenji TV program -

U današnljoj epizodi emisije Majke i snajke, za kulinarske majstorije bila je zadužena porodica Dronjak.

O porodici Dronjak

Majka: Dragana

Snajka: Milica

Sin: Nemanja

Milica je po zanimanju diplomirani socijalni radnik, ali je trenutno nezaposlena. Posle dugogodišnjeg zabavljanja sa Nemanjom, od nedavno je zvanično deo porodice Dronjak. Milica i Nemanja žive u stanu iznad svekra i svekrve ali uglavnom većinu vremena provode kod njih. Dosta vremena provode na Dunavu. Nemanja je po zanimanju viljuškarista. Voli prirodu i rekreaciju u istoj. Najviše voli da jede škembiće, obožava nedelju jer tad imaju porodični ručak. Milica je u drugom stanju i uskoro će njihova porodica biti bogatija za još jednog člana. Dragana, kao i Milica i Nemanja, dolazi i Zemuna. Ponosna je baka jednog dečaka i jedva čeka da stigne još jedan dečak kao pojačanje. Radi pri gerontološkom centru. geronto domaćica. Dragana obožava da kuva za sve članove porodice. Kao i Nemanja, ističe da se najviše raduje nedeljnom ručku koji je neizostavan u njihovom domu.

Današnji kulinarski izazov bio je punjeni svinjski file i pire od bundeve.

Majke i snajke
foto: Kurir televizija

Majka i snajka su ovaj put zbog par zaboravljenih namirnica "kažnjene" oduzimanjem samo 4 minuta vremena, a posebno je bilo zanimljivo kada je snajka rekla da je za takav, nesvakidašnji, rezultat zasluženo to što ih je troje, što je izazvalo pozitivan smeh i takvu atmosferu.

Snajke su ocenile svoju drugaricu solidnim ocenama uz komentar da bi meso moglo da bude malo bolje i da je zagorelo, a da je pire bilo odlično.

Majke su dale Dragani nešto više ocene, uz istaknut komentar "ovo je bilo perfektno".

Majke i snajke
foto: Kurir televizija

Nemanja je pogodio ko je pravio koje jelo, a u kvizu se snašao odlično i odneo kući nagradu od 10.000 dinara.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

00:46

PROVEDI SLAVSKE PRIPREME UZ OMILJENI KULINARSKI SERIJAL MAJKE I SNAJKE: Nauči da praviš slavski kolač kao pravi profesionalac

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track