00:42

PROSLAVLJENI GLUMCI IZNELI ŠOKANTNE DETALJE! Honorar za jednu od najgledanijih serije je bila KUTIJA MALBORA I PRAZILUK?!

KURIR TV

PROSLAVLJENI GLUMCI IZNELI ŠOKANTNE DETALJE! Honorar za jednu od najgledanijih serija je bila KUTIJA MALBORA I PRAZILUK?!

Jesenji TV program -

Serija "Srećni ljudi", iz ugla publike, pružala je osećaj kao da se glavni glumci smenjuju, a kao glavni razlog je bio pomenut novac.

Mahom inflacije i teške situacije u državi, plata je neretko mogla da ima jednu vrednost u trenutku davanja, a do sutradan višestruko manju.

Gosti u "Pulsu Srbije" kod voditelja Ivana Gajića bili su Eva Ras i Milenko Pavlov, i priča o njihovim honorarima možda i najbolje opravdava talas smena glumaca:

Eva Ras
foto: Puls Srbije

Milenko Pavlov tvrdi da se tada posao radio iz ljubavi, jer mu je mesečni honorar bio kutija cigareta:

Milenko Pavlov
foto: Kurir televizija

- Oni su nas isplaćivali 25-og u mesecu. Moj honorar za tu seriju je bio uvek kutija Malbora, a jednom je bilo super, jer sam tog momenta mogao da kupim ceo boks - Rekao je glumac.

Eva Ras je za 5 epizoda uspela da kupi samo jedan praziluk:

- Ja sam jednom, za 5 epizoda što su uplatili, dok sam podigla novac iz banke, mogla sam jedan praziluk da kupim, ne kilo, nego jedan - rekla je Eva Ras.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

01:00

ŠOKANTNO! RAZVELA SE ZBOG KIOSKA?! Eva Ras otkrila razlog rastanka sa drugim mužem PORTUGALSKI NOVINARI SU UMIRALI OD SMEHA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track