00:29

MODNI FOTOGRAF I DUŠICA JAKOVLJEVIĆ O SVOM STAVU PREMA ASTROLOGIJI: Slepo verovanje, astrolog i feng šui, ONI SU SE UVERILI!

KURIR TV

MODNI FOTOGRAF I DUŠICA JAKOVLJEVIĆ O SVOM STAVU PREMA ASTROLOGIJI: Slepo verovanje, astrolog i feng šui, ONI SU SE UVERILI!

Jesenji TV program -

Numerologijia, astrologija i predviđanja. Neki veruju u raznorazne tehnike koji ih mogu navesti na povoljne periode za različite životne odluke, dok neki gaje apsolutni animozitet prema tome.

Gosti "Pulsa Srbije", kod voditelja Ivana Gajića, bili su srpsko-makedonski modni fotograf i reditelj Dejan Milićević i TV lice Dušica Jakovljević.

Ivan Gajić
foto: Kurir televizija

Naime, Dušica je obrazložila da veruje u gatanje, ali da ipak savete ne uzima zdravo za gotovo.

Dušica Jakovljević
foto: Kurir televizija

- Mislim da ne postoji osoba kojoj to nije interesantno. Ja sam škorpija, sve što ima veze sa magijom i misterijom meni je primamljivo. Imam astrologe u koje verujem, koji su i te kako pogodili neke stvari, ali ne uzimam ništa zdravo za gotovo. Tako da, verujem jednim delom, tj. suočila sam se sa ostvaranjem njihovih tvrdnji - rekla je Dušica Jakovljević.

Modni fotograf i reditelj se nadovezao na ovu temu i rekao da slepo veruje svom ličnom astrologu.

Dušica Jakovljević, Dejan Milićević
foto: Kurir televizija

- Imam ja svog astrologa i sve ga slušam, on je vrhunski astrolog i numerolog. Imam i svoju feng šui majstoricu, i apsolutno njih dvoje slušam slepo. Mislim, kad mi se lepo objasni i kaže umem da budem dobar učenik i da ukapiram zašto se neke stvari dešavaJU i kada je povoljan period, a kada nije.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

05:27

JOVANU JEREMIĆ I MINIMAKSA OVO POVEZUJE! Astrolog otkrila nepoznate detalje iz voditeljkinog života SPOMENULA I PUTINA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track