ŠAKIRA LJUBI STOPALA SVOM OCU! Razorena nakon prekida veze sa Pikeom suočila se sa JOŠ TEŽIM PROBLEMOM: Ova scena je SLOMILA SVE!
Foto: Instagram/shakira

ponosna je na oca

ŠAKIRA LJUBI STOPALA SVOM OCU! Razorena nakon prekida veze sa Pikeom suočila se sa JOŠ TEŽIM PROBLEMOM: Ova scena je SLOMILA SVE!

Pop kultura -

Kolumbijska pevačica Šakira ove godine suočava se sa nizom problema. Nakon prekida veze, koja je trajala više od jedne decenije, sa poznatim fudbalerom Pikeom, Šakirin otac je završio u bolnici, što je za nju posebno bolno.

- Detalji zdravstvenog stanja mog oca su privatne prirode. U ime porodice zamolila bih medije da sačekaju naše saopštenje pre nego što objave informacije o bolesti mog oca - izjavila je Šakira.

Pevačicin otac je sredinom leta bio hospitalizovan zbog pada koji je uticao na njegove motoričke sposobnosti, piše "Hola!". Posle puštanja iz bolnice ponovo je primljen sredinom oktobra.

Šakira je u nekoliko navrata objavljivala snike i fotografije na kojima vežba sa svojim ocem da ponovo čita.

- Naučio si nas da posle svakog pada ustanemo. Mi znamo da ćeš ti ponovo ustati. Volimo te - napisala je Šakira.

Muzička zvezda danas je objavila snimak iz bolnice u Barseloni na kojima vežba sa ocem da podigne noge. Presrećna jer je uspeo sam bez njene pomoći da ih spusti i podigne, nekoliko puta ga je poljubila u stopala.

"Volimo te kraljice", "Svima je jasno koliko ga voliš", "Ljubav između oca i ćerke je nemerljiva", pisali su Šakiri u komentarima na Instagramu.

(Kurir.rs)

Bonus video:

23:21

KO SAM JA: Vanja Camović, Kurir TV lice

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track