KOMEDIJA U MAJKAMA I SNAJKAMA Seka i Raša govorili "ruski" sa takmičarkom iz Rusije! Ona ih ispravljala i UMIRALA OD SMEHA
Foto: Promo

KOMEDIJA U MAJKAMA I SNAJKAMA Seka i Raša govorili "ruski" sa takmičarkom iz Rusije! Ona ih ispravljala i UMIRALA OD SMEHA

Jesenji TV program -

U današnjoj epizodi serijala Majke i Snajke na kulinarskski megdan stala je porodica Lakićević.

Porodica Lakićević

Žana je poreklom iz Moskve. Kao mlada se preselila u Beograd zbog studija i sticajem okolnosti upravo tu i osnovala svoju porodicu. Svoje kulinarsko umeće je prenela snajki Milici koja rado prihvata kuhinjske avanture i zajedno sa Žanom sprema vrhunska tradicionalna srpska i ruska jela.

Majke i snajke
foto: Kurir Televizija

Svojom pažnjom i brigom su pomalo razmazile Marka. On uživa u porodičnoj atmosferi gde sve dobija “na tacni”. Kao većinski deo njegove generacije i on je krenuo stopama programiranja u nadi da će jednog dana postati ozbiljan programer. Milica i Marko su se upoznali u teretani.

Zajednička strast su im trening i rad na sebi, a kasnije se to pretvorilo u ljubav. Zajednički cilj im je da pokrenu svoje poslovanje u oblasti sporta i zdravlja, a Žana je tu da im pruži podršku.

Majka i snajka takmičile su se u spremanju vege burgera, a zbog namirnica koje su zaboravile da nabave kažnjene su sa sa čak 22 minuta vremena i time oborile rekord u skraćenju vremena.

Majka Žana je poreklom iz Rusije što se moglo čuti po njenom naglasku. Raša i Seka su pokušavali da sa njom pričaju na ruskom, ali taj ruski nije bio baš sasvim ispravan, što je kod takmičarke izazvalo smeh.

Majke i snajke
foto: Kurir Televizija

Skraćeno vreme više je otežalo snajki, koja je zbog toga i dobila osrednje ocene, dok se majka sasvim dobro snašla i dobila visoke ocene.

Majke i snajke
foto: Kurir Televizija

Marko je pogodio da je ukusniji vege burger spremila njegova majka, a potom je u kvizu osvojio 10.000 dinara.

Majke i snajke
foto: Kurir Televizija

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Bonus video:

00:43

ODLIČNA ZABAVA I SJAJNA ATMOSFERA U EMISIJI MAJKE I SNAJKE: Ne propustite specijalitete porodice Lakićević

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track