UBEDLJIVO NAJGLEDANIJE KULINARSKO TAKMIČENJE U REGIONU! U OVOJ uzbudljivoj epizodi snajka Renata zasluženo je odnela pobedu!
Foto: kurir tv

"majke i snajke"

UBEDLJIVO NAJGLEDANIJE KULINARSKO TAKMIČENJE U REGIONU! U OVOJ uzbudljivoj epizodi snajka Renata zasluženo je odnela pobedu!

Jesenji TV program -

Počela je treća sezona najuzbudljivijeg kulinarskog takmičenja Majke i Snajke čiji su voditelji već dobro poznati duo, Seka Aleksić i Radomir Raša Vlačić!

Majke i snajke, Seka Aleksić, Radomir Raša Vlačić
foto: Kurir

Porodice koje se takmiče ove nedelje su: Renata i Milica Kiselja, Klaudija i Radica Prodanović, Milena i Danijela Stojmenović, Dragana i Ljiljana Mitić, Luna i Dušanka Borza.

Prve koje su probile led i otvorile ovu sezonu su snajka Renata i Milica Kiselja.

Renata je profesionalna frizerka i drži obuke budućim frizerima, dok je muž Aleksandar inžinjerski tehničar i radi u oblasti konstrukcije mostova. Majka Milica se rano rastala od svog sina koji je odlučio da počne da živi svoj život kao mlad momak. Tačno je međutim da je on navikao na majkinu kuhinju I da mu je ona nedostajala. Renata je ipak uspela da mu nadoknadi to i prilagodila se njegovom ukusu. Ona ga dobro poznaje i zna šta je potrebno da mu napravi kako bi ga obradovala kada se vrati umoran sa posla. Imaju dvoje male dece, Aleksiju i Lazara. Svi obožavaju kuhinju Renate, a i mama Milice, i kažu da, kad bi morali, ne bi mogli da odluče čija je kuhinja bolja.

Renata Kiselja i Milica Kislej, a
foto: kurir tv

Meni koji su za finale izvukle majka Milica i snajka Renata bio je ne toliko opširan. Uštipci od tikvica, sa tzatziki sosom i tufahije.

Renata Kiselja i Milica Kislej, a
foto: kurir tv

Uprkos tremi Renata, koja se na početku žalila da nije tako jednostavno, i da neće stići, ipak se snašla odlično, kao i majka Milica. Obe su bile snalažljive i sinhronizovane.

Renata je na tri pitanja iz kviza odgovorila tačno dva, a majka Milica isto.

Renata Kiselja i Milica Kislej, a
foto: kurir tv

Nakon što su završile pripremu i termičku obradu jabukai tikvica, za serviranje hrane, pomogli su im Raša i Seka, i ubrzali ih na kraju, da i počiste za sobom.

Vreme je isteklo i klopa je spremljena i servirana na vreme.

Renata i Milica
foto: kurir tv

Majke su pretežno bile zadovoljne, kao i snajke.

Pobedu je odnela Renata, čije je jelo bilo ukusnije, i po mišljenju njenog supruga Aleksandra, nakon čega su osvojili nagradu od deset hiljada dinara!

07:08

Snajka odnela pobedu!

Ostanite uz Kurir TV i do sledeće epizode Majki i snajki.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track