3 STVARI KOJE SU POTREBNE ŽENAMA DA DOŽIVE ORGAZAM! Stručnjakinja za s*ks otkriva: Momci, veličina vaše banane nije BITNA!
Foto: Shutterstock

rekla je svašta

3 STVARI KOJE SU POTREBNE ŽENAMA DA DOŽIVE ORGAZAM! Stručnjakinja za s*ks otkriva: Momci, veličina vaše banane nije BITNA!

Žena -

Ekspertkinja za seks otkrila je tri stvari koje su ženi neophodne da bi doživela orgazam.

Dr. Nikol Meknikols je na svom profilu na Instagramu otkrila šta je u pitanju, uz napomenu da veličina muškosti nema veze sa zadovoljstvom. Kratak klip prikazuje Nikol kako govori o tri faktora koji izazivaju ženski orgazam, i jasno stavlja do znanja da nivo zadovoljstva žene nema nikakve veze sa muškom obdarenošću.

seks
foto: Shutterstock

U videu je rekla da je dokazano da stimulacija klitorisa, ljubljenje i emocionalna intimnost pomažu ženi da pogodi tu slatku tačku između čaršava. U međuvremenu, veruje se da veličina muškog genitalnog organa nema uticaja na sposobnost žene da postigne orgazam.

Dakle, dok mnogi muškarci misle da je to veliki faktor u postizanju ženskog orgazma, ispostavilo se da veličina nije baš bitna. Uz video, dr. Nikol je napisala:

- Stimulacija klitorisa, ljubljenje i emocionalna intimnost su dokazani faktori koji pomažu da se postigne ženski orgazam. Šta je sa veličinom partnerovog penisa? Istraživanja sugerišu da je relevantna kao i reč 'banana' u ovom kontekstu - odgovara.

seks
foto: Shutterstock

- Dobro rečeno - napisao je jedan komentator. Drugi je dodao: 'Momci, kao što uvek kažem, nije važna veličina vaše banane.'

- Bitna je veličina vaše emocionalne inteligencije i strpljenja - rekla je ona i dodala:

- Poznavanje partnerovog ljubavnog jezika takođe pomaže, ali to je više za dugotrajnije veze.

(Kurir.rs)

Bonus video:

04:39

SKANDAL! NAŠIM FUDBALERIMA NAMEŠTAJU SEKS AFERE Pauča: Boli me što smo takav narod koji PLJUJE svoje najveće sportiste SRAMOTA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja