POČELO JE SNIMANJE 4. SEZONE EMISIJE "MAJKE I SNAJKE"! Raša i Seka otkrili koji su NOVITETI najzabavnijeg kulinarskog šoua!
Foto: Kurir

kurir tv

POČELO JE SNIMANJE 4. SEZONE EMISIJE "MAJKE I SNAJKE"! Raša i Seka otkrili koji su NOVITETI najzabavnijeg kulinarskog šoua!

Jesenji TV program -

Najpoznatiji i najzabavniji kulinarski šou "Majke i snajke" koji se emituje na Kurir televiziji, počeo je sa snimanjem 4. sezone.

Voditelji emisije su Raša Vlačić i Seka Aleksić, a oni su otkrili svoja očekivanja od naredne sezone:

- Koliko sam upućena, sada ljudi mogu da se prijavljuju širom bivše Jugoslavije. Očekujem da će biti raznoliko, odnosno da će svako iz svoje države da donese neko novo jelo za koje mnogi nisu čuli. Očekujem da će i sami takmičari biti bolji, jer smo mi toliko toga sa njima prošli i međusobno učili. Sve u svemu, nadam se da će ovo biti lepa sezona - rekla je Seka.

Majke i snajke
foto: Kurir televizija

Nakon Seke, Raša je dao zanimljiv odgovor na to šta očekuje od 4. sezone:

- Ako me pitate šta očekujem od četvrte sezone, onda je to peta sezona. Očekujem da nam dođu gosti iz regiona i da vidimo drugačije načine kuvanja, a jela će biti opšte narodna. Očekujem zabavu i druženje.

03:05

POČELO JE SNIMANJE 4. SEZONE Majke i snajke! Raša i Seka otkrili koji su NOVITETI najzabavnijeg kulinarskog šoua!

Još jedna u nizu uspešnih sezona je iza nas!

Ušli smo u novu godinu, a iza sebe smo ostavili 3 sezone, 235 uspešnih epizoda, 115 porodica, 235 novih recepata i 3 vikendice!

Sjajno smo se družili, dobro kuvali, mnogo pevali, a po malo i plakali. Uživali smo u svakom trenutku koji smo delili sa vama, a nadamo se da će ih biti još mnogo, mnogo. Nastavljamo još jače, i družimo se u novoj sezoni kulinarskog spektakla “Majke i Snajke”!

Ako i ti želiš da postaneš deo naše magije- PRIJAVI SE!

Priključi se takmičenju i osvoji porodičnu vikendicu i mnoge druge vredne nagrade.

Link za prijavu: https://www.kurir.rs/majke-i-snajke

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track