SEKA I RAŠA POTEGLI RAKIJU! Pevačicina reakcija tera suze na oči: Mali gutljaj viljamovke je SKROZ UZDRMAO (VIDEO)
Foto: Kurir Televizija

KURIR TV

SEKA I RAŠA POTEGLI RAKIJU! Pevačicina reakcija tera suze na oči: Mali gutljaj viljamovke je SKROZ UZDRMAO (VIDEO)

Jesenji TV program -

U novoj epizodi 4. sezone kulinarskog takmičenja Majke i Snajke, Seka Aleksić i Radomir Raša Vlačić ugostili su porodicu Hostman.

Majka Violetka je penzioner,rodom iz Makedonije, ali živi u Beogradu. Hobi su joj masaže,sport i kuvanje. Najviše voli da sprema pogače i burek,a omiljena jela su joj pasulj,sarme i meso sa pirinčem.

Majke i snajke
foto: Kurir Televizija

Biserka je,zaposlena kao trgovac. Voli da putuje. Ne kuva često. Omiljeno jelo joj je podvarak. Radovan je po zanimanju profesor fizičkog vaspitanja. Hobi su mu muzika i sportske aktivnosti. Voli da kuva riblju čorbu, a omiljeno jela su mu sarma i riblja čorba.

Njihov zadatak je bio da naprave zapečen batak na rižotu sa pančetom. Za pripremu jela imale su samo 58 minuta, jer su u toku nabavke zaboravile samo 2 namirnice.

Šef Raša i Seka uspeli su maksimalno da opuste atmosferu. Pa su u jednom trenutku dok su razgovarali sa majkom Violetkom odlučili i da nazdrave. Kako je izgledao ovaj trenutak možete videti u videu ispod:

02:31

SEKA I RAŠA POTEGLI VILJAMOVKU! Pevačicina reakcija tera suze na oči: Mali gutljaj rakije je SKROZ UZDRMAO

Žiri je bio oduševljen Biserkinim jelom i dobila je prosečnu ocenu 10. Majka Violetka je takođe prošla sa dobrim kritikama te je dobila prosečnu ocenu 9.

Majke i snajke
foto: Kurir Televizija

Radovan je degustirao oba jela i na njemu je bilo da pogodi koja dama je napravila ukusnije jelo. Andrej je ipak izabrao Biserkino jelo za ukusnije i rekao da ga je majka Violetka napravila. Time i nije ostvario mogućnost za kviz i dnevnu nagradu.

Majke i snajke
foto: Kurir Televizija

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track