BRZO, A LAKO! Porodica posebnim PILEĆIM FILEOM iznenadila sve prisutne: Ovako nešto niste probali, NE MOŽE SE ODOLETI! (VIDEO)
Foto: Kurir televizija

kurir tv

BRZO, A LAKO! Porodica posebnim PILEĆIM FILEOM iznenadila sve prisutne: Ovako nešto niste probali, NE MOŽE SE ODOLETI! (VIDEO)

Jesenji TV program -

Na pomolu smo nove nedelje, a šou Majke i snajke postaje sve zanimljiviji i bogatiji.

To nije izuzetak ni ovog puta, nove porodice, recepti i druženja, a pogledajte koji tim je na početku nedelje pokazao svoje kulinarske veštine.

Bojanović – Herceg Novi

Majka Milena dolazi iz Herceg Novog. Trenutno je penzionerka, a ranije je radila u jednom Institutu kao sobarica. U slobodno vreme voli da plete, štrika... Kuvanje joj je velika strast. Sarme su njeno omiljeno jelo, a tvrdi da niko ne ume da spremi bolje sarme od nje.

Majke i snajke
foto: Kurir televizija

Snajka Aleksandra takođe dolazi iz Herceg Novog. Radi u jednoj privatnoj firmi kao knjigovođa. U slobodno vreme voli da šeta uz more jer je to naročito opušta. Bavi se i aerobikom kako bi uvek bila u formi. Nije preterani ljubitelj kuvanja, sprema samo kad mora. Omiljeno jelo joj je pica.

Muž Dejan iz Herceg Novog, radi kao kuvar u jednom restoranu na primorju. U slobodno vreme se bavi ribolovom jer mu to najviše prija. Omiljeno jelo su mu morski plodovi. Veruje da je njegova majka bolja u kuhinji od supruge, ali je kao razlog naveo to što je ona starija i iskusnija.

Dejan je izabrao polje pod brojem dva, a iza njega se krio specijalitet - zapečeni pileći file punjen mocarelom i spanaćem. On je to komentarisao kao odlično jelo, a dame su već imale suočavanje sa ovim jelom, stoga su samouverene u svoje sposobnosti.

Nakon nabavke, majka i snajka su zaboravile samo 4 namirnice, stoga im je oduzeto 8 minuta. Raša nije manjkao sa humorom, pa je komentarisao da su bile prilično brze s obzirom na to da su iz Crne Gore.

00:57

Nezaboravno druženje u emisji Majke i snajke!

Snajke su svoju drugaricu ocenile sa svim desetkama, prosto su bile iznenađene zbog kombinacije ukusa i načine pripreme. Majke, takođe, nisu bile imuna na ovakav specijalitet, pa su i one imale samo reči hvale, a prosečna ocena je desetka

Muž Dejan nije uspeo da pogodi ko je napravio bolje jelo, pa samim tim nije učestvovao u kvizu za nagradu od 10.000 dinara.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track