PORODICE KOJE SU KUVANJEM ZARADILE PO 50.000 DINARA! Recepti, zabava i druženje u novoj sezoni "Majke i snajke" (VIDEO)
Foto: Kurir televizija

KURIR TV

PORODICE KOJE SU KUVANJEM ZARADILE PO 50.000 DINARA! Recepti, zabava i druženje u novoj sezoni "Majke i snajke" (VIDEO)

Jesenji TV program -

Ovonedeljni pobednici kulinarske emisije "Majke i snajke" su porodice Jovičić i Petrović. Porodice su odnele nagradu u vrednosti od 50.000 dinara i učešće u naredni krug takmičenja.

ČESTITAMO!

02:28

Ovonedeljni pobednici kulinarskog šoua!

Stanje na tabeli izlgedalo je ovako:

Majke i snajke
foto: Kurir televizija

PONEDELJAK, BOJANOVIĆI:

Majka Milena je penzionerka, a ranije je radila u jednom institutu kao sobarica. U slobodno vreme voli da plete. Kuvanje joj je velika strast. Sarme su joj omiljeno jelo i veruje da niko ne zna da ih spremi bolje od nje. Snajka Aleksandra radi u privatnoj firmi kao knjigovođa. Voli da šeta uz more i bavi se aerobikom. Nije ljubitelj kuvanja, kuva kada baš mora, a omiljeno jelo joj je pica. Dejan radi kao kuvar u jednom restoranu na primorju. Najčešće se opušta uz ribolov i obožava da jede morske plodove. Kaže da je njegova majka bolja kuvarica nego žena, ali smatra da je to zato što je starija i iskusnija.

UTORAK, VUJISIĆI:

Majka Vesna živi u Beogradu, penzionerka koja je radila kao sekretarica. Kuvanje joj je hobi, kao i gajenje cveća. Najviše voli da jede pilav, a generalno najviše voli da sprema jela koja sadrže pirinač. Snajka Jelena radi kao onlajn nastavnica engleskog jezika. U slobodno vreme ide na plivanje, vozi bicikl, čita knjige i piše pesme. Voli da kuva i dobro se snalazi u kuhinji. Omiljeno jelo su joj čorbe, u raznim varijacijama. Muž Andrija se sa svojom suprugom upoznao u kafiću, putem zajedničkih prijatelja. Programer je u jednoj privatnoj firmi. U slobodno vreme voli da se druži i da igra bilijar.

SREDA, PETROVIĆI:

Majka Svetlana živi sama. Sada je penzionerka, ali je radila kao stjuardesa. U slobodno vreme voli da čita, da šeta, da kuva, kao i druge stvari koje je opuštaju i čine srećnom. Za sebe kaže da nije naročito vešta u kuhinji, ali da voli da sprema. Što se tiče hrane, nije izbirljiva. Skoro sve voli da jede.

Majke i snajke
foto: Kurir televizija

Snajka Suzana je trinaest godina radila kao novinar u brojnim radijskim emisijama, štampanim medijima i portalima. Želja joj je da se oproba i na televiziji. Hobi su joj plesovi, takmičarski latin i standard. Piše poeziju i uskoro planira da izda knjigu. Kaže da u kuvanju nije naročito vešta i da rado prepušta svojim ukućanima da kuvaju. Omiljena jela su joj špagete bolonjeze i sarma.

Muž Vladimir se profesionalno bavi sportom. Sa Suzanom se upoznao kada je došla da ga intrvjuiše nakon utakmice. U slobodno vreme voli da gleda filmove. U kuhinju ne zalazi. Omiljeno jelo mu je biftek.

ČETVRTAK, JOVIČIĆI:

Majka Ljubinka trenutno je penzionerka, ali je do pre par godina radila kao fizioterapeut. Najviše voli da sprema sarmice u jagnjećoj maramici i i to joj je omiljeno jelo. Obožava da kuva.

Majke i snajke
foto: Kurir televizija

Snajka Marija rođena je u Požarevcu ali živi u Beogradu. Po zanimanju je medicinska sestra. Najviše voli da provodi slobodno vreme sa svojom decom. Hobi joj je igranje folklora. Voli da kuva i iskusna je domaćica jer svakodnevno sprema za svoju decu. Omiljeno jelo joj je sarma i domaća supa. Muža jeupoznala na radnom mestu jer su oboje medicinski radnici.

Muž Dušan radi kao anesteziolog u jednoj bolnici. Za majku i ženu kaže da su izvrsne kuvarice i da se nezna koja bolje sprema. Slobodno vreme voli da provodi u prirodi, sa porodicom.

PETAK, JOVANOVIĆI:

Majka Vesna je po zanimanju službenik. Voli da šeta, čita i kuva. Omiljena hrana joj je tradicionalna, naročito voli pasulj i sarmu.

Majke i snajke
foto: Kurir televizija

Snajka Gabrijela je rodom iz Subotice, ali se zbog studija preselila u Beograd. Hobi joj je sviranje gitare, voli da kuva i eksperimentiše u kuhinji. Omiljeno jelo joj je sarma i rado je sprema. Andrija radi kao konobar u jednom kafiću, a u slobodno vreme igra igrice. Retko kad kuva jer to umesto njega rade žena ili majka. Smatra da je majka iskusna kuvarica, dok će Gabrijeli možda biti potrebna pomoć.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track