OVE DVE PORODICE SU ZBOG NAJUKUSNIJEG JELA ZARADILE PO 50.000 DINARA! Ne propustite najzabavniji kulinarski šou na KURIR TV
Foto: Kurir televizija

MAJKE I SNAJKE

OVE DVE PORODICE SU ZBOG NAJUKUSNIJEG JELA ZARADILE PO 50.000 DINARA! Ne propustite najzabavniji kulinarski šou na KURIR TV

Jesenji TV program -

Još jedna nedelja najzabavnije kulinarske emisije je završena, a dva od pet timova su je završili sa nagradom od 50.000 dinara.

Pogledajte koje su to porodice učestvovale i koje od njih su pridobile najviše ocene od strane žirija koji sačinjavaju ostali učesnici emisije, Raša Vlačić i Seka Aleksić.

PONEDELJAK

Radaković – Banja Luka

Majka Vera: Dolazi iz Banja Luke, iz Republike Srpske. Radi kao trgovac u jednom marketu. Slobodno vreme vreme voli da provodi sa unucima i da čita. Voli da kuva, naročito domaća jela. Omiljena hrana su joj paprika na sve načine i razne vrste testenina. Snajka Aleksandra: Iz Banja Luke. Po zanimanju je labaratorijski inženjer, radi u jednoj dnk labaratoriji. Trenutno nema hobi jer svaki slobodan trenutak provodi sa decom u prirodi. Voli da kuva i iskusna je domaćica jer svakodnevno sprema za svoju decu. Omiljena hrana su joj sva jela koja uključuju testeninu. Sa mužem se upoznala u teretani, a išli su i u istu školu. Sin Mišo: Iz Banja Luke. Po zanimanju je novinar, radi kao urednik i voditelj na televiziji. Slobodno vreme provodi sa decom, a ponekad sa društvom igra igrice. Voli da kuva, ali nije naročito vešt. Najviše voli jela sa mesom.

UTORAK

Kilibarda – Herceg Novi

Majka Ljubica: Dolazi iz Tivta, iz Crne Gore. Po zanimanju je kuvarica ali je od nedavno u penziji. U slobodno vreme voli da peva, naročito etno muziku. Voli da kuva. Omiljena jela su joj sva jela sa puno povrća. Snajka Indira: Dolazi iz Herceg Novog iz Crne Gore. Tokom letnje sezone se bavi trgovoinom na primorju, a ostatak godine je domaćica. Nije ljubitelj kuvanja, kuva baš kad mora. Omiljeno jelo joj je piletina u sosu. Sin Mićo: Dolazi iz Herceg Novog. Sa Indirom se upoznao na putovanju. Po struci je električar, radi u struci, a tokom letnje sezone je i trgovac. Za ženu i majku kaže da su izvrsne kuvarice. Omiljeno jelo mu je roštilj. 23. epizoda: Tijanić – Beograd Majka Vesna: Iz Beograda je. Po zanimanju je elektroničar. U slobodno vreme ide na klizanje i na skijanje tokom zime, a tokom leta na plivanje i planinarenje. Voli da kuva. A omiljeno jelo nema jer sve voli da jede. Snajka Bojana: Iz Beograda je. Živi u Rakovici. Radi kao administrator u auto školi. Hobi joj je vožnja motora. Obožava da kuva, a omiljena hrana su joj špagete bolonjeze. Sa mužem ju je upoznala svekrva. Sin Mladen: Iz Beograda. Radi u call centru. I on voli motore, ali njegova žena voli više. Nije vešt u kuhinji, voli sve što majka i žena spreme.

SREDA

Tijanić – Beograd

Majka Vesna: Iz Beograda je. Po zanimanju je elektroničar. U slobodno vreme ide na klizanje i na skijanje tokom zime, a tokom leta na plivanje i planinarenje. Voli da kuva. A omiljeno jelo nema jer sve voli da jede. Snajka Bojana: Iz Beograda je. Živi u Rakovici. Radi kao administrator u auto školi. Hobi joj je vožnja motora. Obožava da kuva, a omiljena hrana su joj špagete bolonjeze. Sa mužem ju je upoznala svekrva. Sin Mladen: Iz Beograda. Radi u call centru. I on voli motore, ali njegova žena voli više. Nije vešt u kuhinji, voli sve što majka i žena spreme.

ČETVRTAK

Dimić – Beograd

Majka Vesna: Živi u Beogradu. Trenutno je penzioner. U slobodno vreme se rekreativno bavi sportom kao što je plivanje i skijanje. Najviše voli da sprema razne vrste kolača. Omiljeno jelo joj je supa sa knedlama. Snajka Vojka: Iz Beograda je, tačnije iz Mladenovca. Radi kao personalni asistent dece ometene u razvoju, a ponekad radi i kao obezbeđenje u tržnom centru. U slobodno vreme voli da izlazi sa prijateljima, ali i da gleda serije. Voli da kuva i iskusna je domaćica. Omiljeno jelo joj je pečenje i roštilj. Sa mužem se upoznala na zabavi kod drugarice. Sin Aleksandar: Iz Mladenovca. Radi kao obezbeđenje. U slobodno vreme voli da gleda fudbal i košarku. Za svoje dame kaže da su odlične kuvarice. Ljubitelj je domaće kuhinje.

PETAK

Janković – Beograd

Majka Miroslava: Iz Beograda je, sa Novog Beograda. U penziji je. U slobodno vreme obavlja kućne poslove. Kad joj se ukaže prilika voli da ide u pozorište i da putuje. Voli da kuva, a omiljeno jelo joj je podvarak sa jagnjetinom. Snajka Milica: Iz Beograda je. Po zanimanju je ugostitelj. U slobodno vreme se bavi traženjem tartufa. Voli da kuva, a omiljena hrana pored tartufa su joj medaljoni u sosu od pečuraka. Sa mužem se upoznala u parku dok su šetali pse. Sin Nenad: Iz Beograda. Po zanimanju je komercijalista. U slobodno vreme voli da šeta pse i da gleda filmove. Veruje da će se majka i žena odlično snaći, ali misli da majka za nijansu bolje kuva jer je iskusnija.

Ovako izgleda konačna tabela sa bodovima, a porodice Radaković i Janković su pripremile najukusnije kulinarske specijalitete:

Majke i snajke
foto: Kurir televizija

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track