MINESTRONE SUPA I LAZANJE! Italijanski specijalitet koji će ukućani obožavati! Neobično, brzo i lako, RAŠA OBJASNIO KORAK PO KORAK
Foto: Kurir televizija

kurir tv

MINESTRONE SUPA I LAZANJE! Italijanski specijalitet koji će ukućani obožavati! Neobično, brzo i lako, RAŠA OBJASNIO KORAK PO KORAK

Jesenji TV program -

Nakon što su odabrani nedeljni pobednici, sada je otpočela edukativna nedelja.

U edukativnoj nedelji će takmičarke uz Rašinu pomoć spremati jela iz zemalja širom sveta, kao što su Italija, Francuska, Engleska, Japan, Argentina...

Ovu nedelju razlikuje to što nema ispadanja, a tim koji se najbolje pokaže dobiće dodatno vreme za nabavku u polufinalu.

Kurir televizija
foto: Kurir televizija

PORODICA STANKOVIĆ - ŽITORAĐA

Tim Stanković je prvi tim koji će kuvati ove nedelje. Majka Slavica i snajka Tanja će spremati jelo poreklom iz Italije, tačnije minestrone supu. Porodica nije zaboravila niti jednu namirnicu, što se retko dešava, pa su tako imale punih sat vremena za pripremu italijanskog specijaliteta, ali i lazanja.

00:30

VRATIM SE KUĆI POSLE DVA MESECA, DETE ME NE PREPOZNA! Pevač o uticaju popularnosti: Pokojna žena me pitala samo OVO

Snajke su jelo svoje drugarice ocenile sa prosečnom ocenom devet. S druge strane, majke su jednoglasno ocenile sa šest. Slavica je teže snašla oko specijaliteta s kojima se prvi put susrela. Majka je komentarisala da njene koleginice nisu realne sa ocenom.

Sin je uspeo da pogodi koja je od njih dve napravila, po njemu, bolje jelo. Samim tim je učestvovao u kvizu u kojem je dao tačne odgovore, pa je tako obezbedio dodatan poen za tim, ali i dnevnu nagradu u iznosu od 10.000 dinara.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja