NAJMLAĐA KARDAŠIJANKA U VEZI SA ŠARMANTIM GLUMCEM? Nakon raskida uhvaćena sa njim, a on je OSVAJAO NAJPOŽELJNIJE devojke Holivuda
Foto: Profimedia

Nikad je ne biste povezali sa njim

NAJMLAĐA KARDAŠIJANKA U VEZI SA ŠARMANTIM GLUMCEM? Nakon raskida uhvaćena sa njim, a on je OSVAJAO NAJPOŽELJNIJE devojke Holivuda

Pop kultura -

U svim svetskim medijima glavna tema je novi ljubavni partner najmlađe Kardašijanke, Kajli Džener. Šuška se da je starleta ušla u vezu sa Timotijem Šalameom.

Kajli Dzener
foto: Printscreen/Instagram

Američki magazin "Pipl" piše da se Kajli Džener i Timoti Šalame druže, a izvor je otkrio da glumac ima novu devojku i prema njegovim rečima, reč je upravo o ovoj rijaliti zvezdi, koja je nedavno raskinula dugogdišnju vezu sa ocem svoje dece, reperom Trevisom Skotom.

TMZ je objavio da je Kajli nedavno boravila u vili Šalamea u Los Anđelesu, a slika njenog automobila parkiranog ispred njene kuće za sada je jedini dokaz njihovog druženja.

Kajli Džener
foto: Roger / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Najmlađa članica rijaliti klana Kardašijan- Džener bila je juče na Koačeli u Kaliforniji, društvo joj je pravio njen najbolji prijatelj model Fai Kadra.

U međuvremenu fanovi traže još dokaza o njenoj novoj romansi pa dele video sa revije Žan Pola Gotjea sa Nedelje mode u Parizu na kojem se vidi kako Šalame razgovara sa zvezdom drušvenih mreža.

Trevis Skot, Kajli Džener
foto: Profimedia

Kajli je nedavno raskinula sa Travisom Skotom sa kojim ima dvoje dece. S obzirom na to da su se stalno mirili nakon raskida, ne zna se još da li je razlaz definitivan. Džener je ranije bila u vezi sa reperom Tajgom dok se Šalame zabavljao sa Lili Rouz-Dep, Eizom Gonzales i Lurd Leon.

Kendal Džener
foto: Profimedia

Pored nje, ui žiži interesovanja je i ljubavni život starije sestre, Kendal Džener koja je navodno u vezi sa reperom Bed Banijem.

(Kurir.rs / Blic Žena)

Bonus video:

02:30

OVAKVU KIM KARDAŠIJAN NIKAD NISTE VIDELI Promenila sve na sebi, a na MET GALA svi gledali u GOLE GRUDI TOP MODELA (FOTO/VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track