ČEŠKE KNEDLE KOJE ĆE SVI UKUĆANI DA OBOŽAVAJU! Polufinale kulinarske emisije: Raša Vlačić pridikovao žiriju! (VIDEO)
Foto: Kurir televizija

kurir tv

ČEŠKE KNEDLE KOJE ĆE SVI UKUĆANI DA OBOŽAVAJU! Polufinale kulinarske emisije: Raša Vlačić pridikovao žiriju! (VIDEO)

Jesenji TV program -

Nakon četiri edukativne nedelje u kojima su takmičarke imale Rašinu pomoć, počinje prva polufinalna nedelja.

U polufinalu će se spremati jela iz edukativnih nedelja, a takmičarke će pokazati koliko su pratile proces pripreme tokom prethodne četiri nedelje. Tim koji dobije najviše ocene prolazi u finale.

Sada je red na porodicu Arsić iz Beograda da ukrsti uktlače i pokaže veštine u kuhinji.

Majke i snajke
foto: Kurir televizija

Tim Arsić sprema natur šniclu i češke knedle. Majku Milu i snajku Anđelu će oceniti sin Aleksa.

Dame su u nabavci izostavile 8 namirnica, samim tim im je vreme bilo uskraćeno za čak 16 minuta. Tako da su za pripremu češkog specijaliteta imale svega 44 minuta.

01:04

NAPRAVITE PROFI ĆUFTE I ŠPAGETE KAO ITALIJANI: Raša odao kulinarsku tajnu, OVO ih razlikuje od BALKANSKIH MESNIH KUGLICA

Snajke su imale pojedine zamerke, tako da su češki specijalitet od svoje koleginice ocenile sa osmicom. S druge strane, majke su imale blage zamerke za knedle, ali su dale prosečnu ocenu devet.

Potom je Raša Vlačić imao problem sa ocenjivanjem jer smatra da su majke i snajke previše blago ocenjivale jelo jer je ono u svojoj biti bilo ne tako dobro napravljeno. Raša je na ovaj način hteo da skrene pažnju majkama i snajkama koje ocenjuju da ipak drže nivo i svenost da je u pitanju polufinale:

Sin Aleksa nije uspeo da pogodi ko je napravio koje jelo, pa je tim Arsić završio epizodu bez dnevne nagrade i bez dodatnog boda.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track