POSLEDNJE JELO IZ POLUFINALNE NEDELJE! Ovako su se dame snašle, A SIN MARKO OSVOJIO 10.000 DINARA U KVIZU (VIDEO)
Foto: Kurir televizija

KURIR TV

POSLEDNJE JELO IZ POLUFINALNE NEDELJE! Ovako su se dame snašle, A SIN MARKO OSVOJIO 10.000 DINARA U KVIZU (VIDEO)

Jesenji TV program -

Nakon četiri edukativne nedelje u kojima su takmičarke imale Rašinu pomoć, počinje prva polufinalna nedelja.

U polufinalu će se spremati jela iz edukativnih nedelja, a takmičarke će pokazati koliko su pratile proces pripreme tokom prethodne četiri nedelje. Tim koji dobije najviše ocene prolazi u finale.

Za kraj prve nedelje polufinala, kutlače je ukrstila porodica Živanović iz Beograda.

Tim Živanović sprema ratatui povrće i kanapee. Majka Gordana i snajka Dušica će pokazati da li su i koliko pratile tokom edukativne nedelje. A koja od njih dve je bolje spremila proceniće sin Marko.

01:03

POSLEDNJE JELO IZ POLUFINALNE NEDELJE! Ovako su se dame snašle, A SIN MARKO OSVOJIO 10.000 DINARA U KVIZU

Dame se nisu najbolje snašle u nabavci, pa su izostavile sedam namirnica, samim tim im je vreme uskraćeno za 14 minuta, pa su imale svega 46 minuta za pripremu ovog specijaliteta.

Majke nisu bile fascinirane jelom, iako nisu imale veće zamerke, stoga su svoju koleginicu ocenile sa prosečnom ocenom osam. S druge strane, majke su imale nešto konkretnije zamerke, pa je Gordana završila sa prosečnom ocenom sedam.

Sin Marko je pogodio ko je napravio koje jelo, pa je svom timu doneo dodatni bod, ali i dnevnu nagradu u iznosu od 10.000 dinara.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track