MNOGO PUTA SAM IZNEVERENA! Život Dunje Jovanić: Pričalo se da je ultela u ljubavni trougao i to sa ovom bivšom zadrugarkom!
Foto: Printscreen/imfashionbabe

ovo je malo ko znao

MNOGO PUTA SAM IZNEVERENA! Život Dunje Jovanić: Pričalo se da je ultela u ljubavni trougao i to sa ovom bivšom zadrugarkom!

Žena -

Influenserka Dunja Jovanić jedna je od najpopularnijih modnih blogerki na domaćoj sceni, a njen profil imfashionbabe na instagramu prati preko 355 000 ljudi.

Ona na svom profilu promoviše modu, a mnogi vole njen prirodni izgled i njen neverovatan stil. Ipak, malo znaju o njoj i njenom životu.

Dunja je rođena 1989. godine u Bosni i Hercegovini, a njeno detinjstvo nije bilo nimalo lako. Roditelji su joj se razveli kada je bila imala samo 9 godine. Ona je kasnije završila ekonomski fakultet da bi se izvesno vreme radila kao ekonomistkinja.

- Mama i tata su mi se razveli kada sam imala devet godina i bila sam prvo dete na kom se to vrlo oslikalo i koje je uvek bilo između toga. Mnogo sam se selila i nisam imala neku svoju oazu. Mnogo puta sam izneverena, na neki način ostavljana i nisam imala emotivnu sigurnost pri odrastanju. Učena sam da sam A4 papir i da je moje šta ću ispisati na njemu. U međuvremenu shvatila sam da sam ja poseban A4 papir koji kada ga zgužvaš sam krene da se otvara. Ostanu ožiljci na nekim mestima, ali se on ipak ispravi - rekla je Dunja za Elle.

Ona je nakon toga počela da se bavi modom, otvorila je svoj jutjub kanal, da bi kasnije od svog rada uspela da otvori i firmu. Danas može da se pohvali velikim poslovnim uspehom, a prati je i velika popularnost na društvenim mrežama.

Krajem prošle godine pisalo se da je Dunja ušla u ljubavni trougao kada je ultetela u vezu sa Crnogorcem Milošem Mandićem koji je u tom trenutku bio u vezi sa Ivom Grgurić.

Dunja je šuškanja oko veze s Milošem podstakla kada je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj je muškarac drži za noge, a mnogi su Miloša prepoznali po ručnom satu. Miloš je zaposlen u Porto Montenegru

Influenserka je i u ovom trenutku u Porto Montenegru.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:08

INFLUENSERKA ŠOKIRALA IZJAVOM! Uvek izgleda KAO MILION DOLARA, a sad otkrila – Nosim majicu od 1000 dinara (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track