HUMANITARNA EMISIJA MAJKI I SNAJKI! Ovako se pravi slatkiš iz Španije koje će vam probuditi sva čula (VIDEO)
Foto: Kurir televizija

KURIR TV

HUMANITARNA EMISIJA MAJKI I SNAJKI! Ovako se pravi slatkiš iz Španije koje će vam probuditi sva čula (VIDEO)

Jesenji TV program -

Tokom humanitarne VIP nedelje kuvaju poznate ličnosti. Osvojeni novac se daje u humanitarni fond, a na kraju serijala se poklanja nekome kome je taj novac neophodan.

Na mestu majke danas kuva Bojana Drašković, voditeljka dnevnika i vesti na televiziji Kurir. Dok je na strani snajke Jelena Kovačević, voditeljka vremenske prognoze i emisije Stars na Kurir televiziji.

Njih dve danas spremaju ćurose sa toplom čokoladom. U ulozi degustatora je Rajko Nedić, odgovorni urednik portala i novina Kurir.

Rajko Nedić
foto: Kurir televizija

Ekipa sa Kurira je danas u najpoznatijim kuhinjama u Srbiji, a Kovačević je odmah na početku priznala da ne voli da kuva i da ne zna da kuva.

Dame su se odlično snašle u nabavci, iako se ovo ne dešava često, one nisu izgubile niti jedan minut, pa su za pripremu slatkiša imale punih 60 minuta.

Majke i snajke su bile očarane jelom, dale su čiste desetke. Voditeljke su se odlično snašle u pripremi španskog slatkiša.

+video

Nedić je pogodio ko je napravio koje jelo, i tako je humanitarni fond povećao za 10.000 dinara.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track