UKUSNA, MEKANA I SOČNA! Poznati prave pitu od jabuka u kulinarskoj emisiji, OVAJ RECEPT ĆETE OBOŽAVATI (VIDEO)
Foto: Kurir televizija

KURIR TV

UKUSNA, MEKANA I SOČNA! Poznati prave pitu od jabuka u kulinarskoj emisiji, OVAJ RECEPT ĆETE OBOŽAVATI (VIDEO)

Jesenji TV program -

Tokom humanitarne VIP nedelje kuvaju poznate ličnosti. Osvojeni novac se daje u humanitarni fond, a na kraju serijala se poklanja nekome kome je taj novac neophodan.

Na mestu majke danas kuva Milica Stanimirović, kolumnista i saradnica emisije Divan šou. Na mestu snajke kuva Maša Kostić, novinarka na televiziji Kurir, a u okviru emisije Divan šou ima svoj segment koji se zove Mašin izazov.

01:15

UKUSNA, MEKANA I SOČNA! Poznati prave pitu od jabuka u kulinarskoj emisiji, OVAJ RECEPT ĆETE OBOŽAVATI

Njih dve spremaju pitu sa jabukama. Degustator je Ivan Gajić, autor, urednik i voditelj emisije Divan šou, a takođe ima i svoj segment u okviru emisije Puls Srbije.

Dame su se odlično snašle u nabavci, pa su uzele sve od neophodnih namirnica, a zbog toga su imale punih sat vremena za pripremu pomenute poslastice.

Majkama i snajka se dopala poslastica, a Ivan Gajić se odlično snašao u ulozi degustatora, te je pogodio koja je napravila koju pitu, i tako osvojio dodatnih 10.000 dinara za humanitarni fond.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track