POGLEDAJTE KAKO JE PORODICA KUVANJEM ZARADILA 100.000 DINARA! "Majke i snajke" dodelile nedeljnog pobednika: Ovako izgleda tabela
Foto: Kurir televizija

kurir tv

POGLEDAJTE KAKO JE PORODICA KUVANJEM ZARADILA 100.000 DINARA! "Majke i snajke" dodelile nedeljnog pobednika: Ovako izgleda tabela

Jesenji TV program -

Kraj još jedne nedelje u najpopularnijoj kulinarskoj emisiji "Majke i snajke".

Mimo dnevnih nagrada u iznosu od 10.000 dinara, pogledajte koja porodica je uspela da izbori nedeljnu nagradu u visini od 100.000 dinara.

Da se prisetimo ovonedeljnih porodica:

PONEDELJAK

Porodica Đurković - Kruševac (Nedeljna nagrada) Majka: Biserka Snajka: Aleksandra Sin: Stefan

Aleksandra i Stefan su se upoznali pre 6 godina na žurci i od tada su nerazdvojni. Imaju jedno dete. Aleksandra i Stefan su još uvek studenti. Biserka je domaćica. Aleksandra i Stefan od skoro žive u Beogradu. Stefan više voli maminu kuhinju jer, kako ističe, Aleksandra ulazi u kuhinju samo kad baš mora.

UTORAK

Porodica Arsić - Beograd Majka: Mila Snajka: Anđela Sin: Aleksa

Mila je penzioner. Uživa u druženju sa penzionerima igrajući karte i razmenjujući životne priče. Aleksa je menadžer u jednoj firmi, a pored toga se bavi i modelingom. Voli da igra košarku sa prijateljima. Anđela je završila farmaciju. Trenutno je zaposlena kao medicinska sestra. Anđela i Aleksa su veliki filmofili i najradije provode slobodno vreme uz neki kvalitetni film.

SREDA

Porodica Milosavljević – Beograd Majka: Stojanka Snajka: Jovana Sin: Miloš

Majka Stojanka je penzionerka. Slobodno vreme provodi šetajući psa. Jovana je po zanimanju geološki tehničar. Voli da kuva, a najviše bolonjeze. Miloš je strukovni ekonomista. Bavi se cvećarstvom. Kada mu vreme dozvoli, igra fudbal sa prijateljima. Voli sve da jede, ali najviše brzu hranu.

02:06

POGLEDAJTE KAKO JE PORODICA KUVANJEM ZARADILA 100.000 DINARA! Majke i snajke dodelile nedeljnog pobednika: Ovako izgleda tabela

ČETVRTAK

Porodica Jagić – Beograd Majka: Irena Snajka: Kristina Sin: Željko

Majka Irena je diplomirani pravnik. Voli da ide na trčanje i generalno da trenira. Slobodno vreme provodi sa prijateljima i porodicom. Snajka Kristina je student FON-a. U slobodno vreme, kao i Irena, voli da trenira, a svoj mir nalazi u upravo u teretani. Voli da usavršava svoje kuvanje, i stalno eksperimentiše nešto novo. Željko je bivši fudbaler, sada samo rekreativno igra. Za razliku od žena, on nikako ne voli da kuva, ali zato obožava da jede.

PETAK

Porodica Momčilović – Beograd Majka: Olivera Snajka: Đurđina Sin: Aleksandar

Olivera radi kao kuvarica. Slobodno vreme provodi u šetnji sa prijateljima. Voli da kuva, a i da eksperimentiše u isprobavanju različite hrane.Đurđina je student. Voli da peva. Kao i Olivera, voli kuhinju i uživa u njoj. Aleksandar je po zanimanju kuvar, ali je zaposlen u trgovini. Slobodno vreme voli da posveti dugim šetnjama i vožnji bicikla.

Nakon ocenjivanja Raše i Seke, ali i uz međusobne ocene majki i snajki, tim koji je pobedio ove nedelje jeste porodica Đurković.

Ovako izgleda tabela za nagradu od 100.000 dinara:

Majke i snajke
foto: Kurir televizija

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

01:23

NEMATE IDEJU ILI VREMENA ŠTA DA KUVATE? Majke i snajke imaju rešenje za vas! Pilav i vitaminska salata: Brzo, a ukusno

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track