SA NAJVIŠIM OCENAMA OVA PORODICA JE ZGRABILA POBEDU! Ako ne znate ko je otišao kući sa nagradom od 100.000 dinara POGLEDAJTE OVDE
Foto: kurir tv

kurir tv

SA NAJVIŠIM OCENAMA OVA PORODICA JE ZGRABILA POBEDU! Ako ne znate ko je otišao kući sa nagradom od 100.000 dinara POGLEDAJTE OVDE

Jesenji TV program -

Ove subote završena je još jedna nedelja takmičenja "Majke i snajke".

Prisetimo se kako je protekla nedelja:

PONEDELJAK - porodica Lukić iz Beograd

Majka Martina je trgovac, a u slobodno vreme se bavi pevanjem i crtanjem. Omiljeno jelo su joj špagete i fokača. Snajka Una je po zanimanju babica, a planira da završi i kriminalistiku. Hobi joj je slušanje muzike i provod s društvom. Voli da kuva, ali više slatka nego slana jela. Najdraže jelo joj je pasta bolonjeze. Sin Vojkan se trenutno bavi dostavom hrane. Slobodno vreme provodi s prijateljima. Ističe da ume da skuva samo nudle, a najviše voli da jede piletinu.

UTORAK - porodica Jeremić

Majka Ljiljana je po profesiji ekonomista, ali je trenutno zaposlena u menjačnici. Hobi joj je čitanje. Ljubitelj je kuvanja i voli dobro pripremljenu hranu, a kao omiljeno jelo izdvaja punjenu papriku. Snajka Milica radi kao konobarica. Voli da kuva i najviše voli da jede punjene paprike i sarme. Slobodno vreme voli da provodi u šetnji sa svojim psom Lili. Sin Aleksandar je apsolvent menadžmenta. Bavi se izradom i prodajom nakita. Kada ima vremena voli da pročita dobru knjigu, ode na trening i izađe s prijateljima.

SREDA - porodica Dimić

Majka Gordana je po zanimanju viši kozmetičar estetičar. U slobodno vreme bavi se latino plesom. Voli da eksperimentiše u kuhinji, a omiljeno jelo su joj salate i pita od višanja.

Snajka Nevena je ekonomista, a kada ima vremena najčešće odlazi na latino ples. Voli duge šetnje i da pročita dobru knjigu. Najviše voli da jede musaku i baklave.

Ivica je ekonomista i radi u struci. Najviše voli da provodi vreme sa svojom ćerkom. Takođe, kao i majka i snajka, voli da čita i često ide na latino plesove. Ne voli da kuva, ali rado pojede sve što mu majka i supruga pripreme.

ČETVRTAK: Porodica Miljević

Majka Zeira živi u Titelu. Trenutno radi kao negovateljica jedne bake, a u slobodno vreme voli da igra igrice i čuva unuke. Voli da kuva, a najviše voli da jede ribu. Veliki je ljubitelj žitovinja i udomljava napuštene životinje. Snajka Gabriela se bavi ugostiteljstvom. Ekonomista je po struci, ali je životni put odveo u ugostiteljstvo i bavi se kuvanjem. Voli da kuva, a najviše voli da priprema paste. Vreme najčešće provodi u šetnji sa decom i suprugom. Sin Ilija je operater u proizvodnji. Kada nađe vreme, voli da uređuje svoj vrt i uživa u tome. Najviše voli da jede specijalitet njegove supruge - pastu.

PETAK: Porodica Janković

U današnjoj epizodi kulinarske veštine isprobaće porodica Janković iz Beograda. Majka Mira je učiteljica po profesiji, ali već neko vreme uživa u penziji. Voli da putuje, sluša muziku i čita knjige. Često je u kuhinji i uživa u isprobavanju jela drugih naroda. Najviše voli da jede riblje specijalitete i jagnjeće pečenje. Snajka Milica se bavi ugostiteljstvom. Hobi joj je skupljanje pečuraka i iz tog razloga dosta vremena provodi u prirodi. Voli da kuva, a najdraže jelo su joj sarmice sa zeljem. Sin Nenad je ljubitelj planinarenja i ronjenja. Obožava da jede lignje na žaru sa dinstanim povrćem i tortu sa malinama.

A ove subote rezultati su bili sledeći:

Prvi tim Lukić - Martina je dobila ocenu tri od majki, a Una od snajki sedam, a od Raše i Seke jedinicu jer jelo nije bilo gotovo.

Drugi tim Dimić - Gordana je dobila sedmicu, a koleginica Nevena 10, od Seke osmicu, a od Raše sedmicu.

Treći tim Jeremić - Ljiljana je dobila peticu, Milica desetku, Raša i Seka su se složili i dali ocenu dva.

Četvrti tim Miljevići - Gabrijela je dobila deset od snajki, a Zeira takođe 10, a po osmicu i od Seke i od Raše.

Peti tim Jankovići - Prosečna ocena majki za Miroslavu četvorka - od snajkii osmica. Jelo nije bilo završeno i Raša i Seka su dali jelu kec.

Na tabeli je stanje bilo sledeće:

pobeda, majke i snajke
foto: kurir tv

A pobedu od 100.000 dinara je odnela porodica MIljević!

02:40

SA NAJVIŠIM OCENAMA OVA PORODICA ZGRABILA POBEDU! Ako ne znate ko je otišao kući sa nagradom od 100.000 dinara POGLEDAJTE OVDE

ČESITITAMO!

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Bonus video:

48:00

MAJKE-I-SNAJKE-SE05-EP06

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track