NAJBOLJI RECEPT ZA PITU SA MESOM I PALAČINKE! Sin Dejan umalo da osvojio 10.000 dinara u najzabavnijoj kulinarskoj emisiji!
Foto: Kurir televizija

kurir tv

NAJBOLJI RECEPT ZA PITU SA MESOM I PALAČINKE! Sin Dejan umalo da osvojio 10.000 dinara u najzabavnijoj kulinarskoj emisiji!

Jesenji TV program -

Porodica Đorđević je kuvala za vas, a koju hranu su pravili, kakve su ocene dobili i da li su se domogli dnevne nagrade od 10.000 dinara, pogledajte u nastavku.

Više o današnjoj porodici:

Majka Milijana iz Beograda, penzionerka, radila je kao pedagog vaspitač. Slobodno vreme koristi druženje, čitanje knjiga i šetnju. Voli da putuje i voli dobre parfeme. Voli da kuva, omiljena jela dobre čorbe, podvarak i jela ispod sača.

Snajka Tanja iz Beograda, po zanimanju trgovac. U slobodno vreme pravi kolače i torte. Dobro se snalazi u kuhinji, omiljeno jelo su joj špagete.

Sin Dejan iz Beograda, umetnik. Hobi mu je pisanje. Dobro se snalazi u kuhinji, omiljena su mu italijanska jela i jela sa roštilja.

Majke i snajke
foto: Kurir televizija

Dejan se u izboru od 10 polja, opredelio za ono pod rednim brojem jedan, a iza njega se krio specijalitet - pita sa mesom i palačinke.

Shodno sazanjem šta će kuvati, dame su se prepustile nabavci, ali su izostavile šest namirnica i samim tim je predviđeno vreme od sat vremena za pripremu, smanjeno za 12 minuta, odnosno dva minuta po namirnici.

Ostale učenice su u publici, pa se tako uzajamno ocenjuju, a snajke su ovaj specijalitet ocenile sa čistom desetkom, dok su majke svoju koleginicu ocenile sa prosečnom ocenom devet.

02:01

NAJBOLJI RECEPT ZA PITU SA MESOM I PALAČINKE! Sin Dejan umalo da osvojio 10.000 dinara u najzabavnijoj kulinarskoj emisiji!

Potom, Dejan je dobio dva tanjira i morao je da pogodi koja dama je pravila koje jelo, a nakon pogotka, njemu su postavljena tri pitanja. Mora da tačno odgovori na dva kako bi za svoj tim osvojio dnevnu nagradu od 10.000 dinara, međutim nije uspeo, samo je na jedno pitanje dao tačan odgovor.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

02:40

SA NAJVIŠIM OCENAMA OVA PORODICA ZGRABILA POBEDU! Ako ne znate ko je otišao kući sa nagradom od 100.000 dinara POGLEDAJTE OVDE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track