PORODICA UBEDLJIVOM POBEDOM OSVOJILA 100.000 DINARA! Potaž od vrganja koji je SVE iznenadio, RECEPT KOJI ĆETE OBOŽAVATI (VIDEO)
Foto: Kurir televizija

kurir tv

PORODICA UBEDLJIVOM POBEDOM OSVOJILA 100.000 DINARA! Potaž od vrganja koji je SVE iznenadio, RECEPT KOJI ĆETE OBOŽAVATI (VIDEO)

Jesenji TV program -

Ove subote završena je još jedna nedelja takmičenja "Majke i snajke".

Prisetimo se porodica koje su kuvale u nedelji za nama:

PONEDELJAK:

Marićević – Beograd Majka: Jasmina Snajka: Svetlana Sin: Predrag

Majka Jasmina je u penziji. Hobi joj je pravljenje sveća. Uživa u uređivanju bašte. Ne voli da kuva, ali mora to da radi zbog svojih ukućana. Bavi se jogom. Snajka Svetlana je medicinska sestra. Voli da piše pesme za decu. Slobodno vreme provodi u šetnji ili slušajući muziku. Voli da eksperimentiše u kuhinji. Najviše voli da jede naša tradicionalna jela. Sin Predrag je po zanimanju ekonomista. Hobi su mu sportske aktivnosti. Voli sva jela od mlevenog mesa.

Majke i snajke
foto: Kurir televizija

UTORAK:

Rosić – Beograd Majka: Nevenka Snajka: Silvija Sin: Nenad

Majka Nevenka je radila u Energeprojektu, a sada je u penziji. Voli da pliva. Kuva sve vrste jela. Majstor je za pice, kiflice, pitice. Uživa u svemu što radi i uvek se trudi da bude pozitivna. Snajka Silvija se bavi javnom nabavkom. Slobodno vreme provodi sa prijateljima i porodicom. Obožava da kuva za društvo. Omiljno jelo joj je jagnjetina. Sin Nenad je vlasnik auto placa. Voli da čita. U kuhinji se dobro snalazi, a najviše voli da sprema domaći humus.

SREDA:

Sekula– Beograd Majka: Dragana Snajka: Katarina Sin: Bojan

Majka Dragana je trenutno bez posla. Obožava životinje, a najviše pse. Voli da sprema i jede slatkiše, a omiljena joj je pesak torta. Snajka Katarina studira Fakultet bezbednosti. Voli da čita knjige, gleda filmove i serije. Najviše voli da jede sve vrste pasta. Sin Bojan radi u obezbeđenju. Slobodno vreme voli da provodi sa porodicom

ČETVRTAK:

Ćalić – Beograd Majka: Milica Snajka: Tijana Sin: Jovan

Majka Milica je po struci mašinski inženjer i radi na termoelektrani. Hobi joj je planinarenje. Voli da kuva i to neobična jela i stalno eksperimentiše u kuhinji. Snajka Tijana je student. Radi u dečijoj igraonici. U slobodno vreme voli da gleda filmove i serije, ide u šoping i uživa sa društvom. Voli da je stalno u pokretu. Sin Jovan je student na Fakultetu dramskih umetnoti, na katedri sa dizajn zvuka. Bavi se muzikom. Voli dobre zdrave ukusne obroke. Omiljeno jelo mu je piletina sa grilovanim povrćem.

PETAK:

Milošević – Beograd Majka: Radmila Snajka: Aleksandra Sin: Mirko

Majka Radmila je penzionerka. Voli da igra igrice i sluša muziku. Voli da kuva, omiljeno jelo joj je musaka. Snajka Aleksandra je trenutno nezaposlena. Vreme provodi sa porodicom, voli da se druži sa prijateljima. Voli da kuva, a omiljeno jelo joj je pečenje. Sin Mirko voli da slika, piše i peva. Kaže da se dobro snalazi u kuhinji i da voli da sprema. Najviše voli da jede dobar tradicionalni kačamak.

Nakon sabiranja ocena majki i snajki, koje su se međusobno ocenjivale, sa finalnim ocenama Raše i Seke, izabran je pobednik ove nedelje:

02:04

PORODICA UBEDLJIVOM POBEDOM OSVOJILA 100.000 DINARA! Potaž od vrganja i projara koji je iznenadio SVE članove žirija

Tabela na kraju izgleda ovako, tim Sekula je ove nedelje unovčio svoje kulinarske sposobnosti za 100.000 dinara:

Kurir televizija
foto: Kurir televizija

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

05:31

Danas na meniju kod Seke i Raše krompir harmonika!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track