MA KOJE KUVANJE, PUŠTAJTE MC HAMERA! Beba i Lola izvele Rašu na podijum, napravili pravi SPEKTAKL (VIDEO)
Foto: Kurir televizija

KURIR TV

MA KOJE KUVANJE, PUŠTAJTE MC HAMERA! Beba i Lola izvele Rašu na podijum, napravili pravi SPEKTAKL (VIDEO)

Jesenji TV program -

Započela je još jedna humanitarna vip nedelja u emisiji "Majke i snajke" u kojoj su danas za vas kuvali naše poznate ličnosti.

U ulozi snajke danas je bila Lola, članica pop-dens grupe Bit Strit koja je bila veoma popularna tokom devedesetih godina, a u ulozi snajke je bila Beba, takođe članica popularne grupe. Degustator specijaliteta danas je bio poznati glasovni glumac, Milan Pajić.

Kurir televizija
foto: Kurir televizija

Kao i svake emisije, degustator odabrao je broj iza kog se nalazilo skriveno jelo. Jelo iza broja 7, koji je pevač odabrao, nalazilo se jelo - uštipci od tikvica.

Kurir televizija
foto: Kurir televizija

Potom je usledila nabavka, gde su Lola i Beba za dva minuta morale da pronađu sve namirnice sa spiska. Mada, njima je i minut bio dovoljan da sve namirnice sa spiska pokupe i ni minut nisu izgubile.

Kurir televizija
foto: Kurir televizija

Potom je usledilo kuvanje gde su se Lola i Beba sjajno snašle uz Rašinu pomoć. Pa je ostalo dovoljno vremena da ga nauče i koji plesni korak.

05:18

Beba i Lola uče Rašu plesne korake

Nakon kuvanja usledila je degustacija i Pajić je bez problema prepoznao čije je bolje je jelo i time uvećao humanitarni fond za još 10.000 dinara.

Kurir televizija
foto: Kurir televizija

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs/L.V.

Bonus video:

02:05

FAŠIRANE ŠNICLE KAKVE DO SADA NISTE PROBALI! Porodica Stefanović OČARALA receptom u kulinarskoj emisiji Majke i snajke

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track