BRAJAN ADAMS ODRŽAO KONCERT ZA PAMĆENJE! U nastupu uživalo preko 9000 ljudi: "Hvala, Beograde, ne odustajte od svojih snova"
Foto: Sebastian Gollnow / AFP / Profimedia

među fanovima bio i tragač iz "Potere"

BRAJAN ADAMS ODRŽAO KONCERT ZA PAMĆENJE! U nastupu uživalo preko 9000 ljudi: "Hvala, Beograde, ne odustajte od svojih snova"

Pop kultura -

Rok superstar Brajan Adams održao je sinoć u Štark areni koncert za pamćenje u sklopu svetske turneje "So Happy It Hurts".

Bogatu karijeru ovog kanadskog muzičara, koja traje već četiri decenije, obeležili su vanvremenski hitovi "Everything I do", "Summer of '69", "All for love", "Have you ever really loved a woman?", koje je preko od 9.000 fanova pevalo s njime uglas više od dva sata. Spektakl je otvorio baladama "Last Night on Earth" i "Someday".

Brajan Adams
foto: K.C. Alfred / Zuma Press / Profimedia

- Dobro veče, ja sam Brajan, došao sam čak iz Kanade do vas. Imamo mnogo toga da vam sviramo, nadam se sa ne žurite na posao sutra - poručio je Adams i izveo pesmu po kojoj album i turneja nose ime.

One najlepše čuvao je za kraj. Pred izlazak na bis izveo je čuvenu numeru "Summer of "69". Zatim se ponovo pojavio na bini, ovoga puta sam na gitari, i izveo pesmu "Straight from the heart" poručivši:

- Veoma sam rano počeo da se bavim muzikom i nisam mogao ni da pomislim dokle ću dogurati, evo i do vas ovde u Beogradu. Hvala vam, bili ste sjajni večeras i molim vas ne odustajte od svojih snova, ostvarite ih - poručio je umetnik.

Brajan Adams, Žarko Stevanović
foto: Damir Dervišagić

U prvim redovima pevao je Žarko Stevanović, tragač iz "Potere", dok je u nastupu uživala i urednica Zabavnog programa RTS Sandra Perović.

(Kurir.rs/A.G.)

Bonus video:

04:32

ŠOK! FANOVI DRAGANE MIRKOVIĆ ULETELI NA SNIMANJE EMISIJE: Pevačica van sebe najavila VELIKO IZNENAĐENJE ZA KONCERT?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track