NEĆU SNIMATI AKO ON NE GLUMI: Aleksa Balašević ispunio očevu želju!
Foto: Ana Paunković

pala teška odluka

NEĆU SNIMATI AKO ON NE GLUMI: Aleksa Balašević ispunio očevu želju!

Kultura -

U oktobru treba da počne snimanje novog filma "Megdan" mladog umetnika i producenta Alekse Balaševića. Glavne uloge igraće Viktor Savić i Aleksandar Radojičić, ali i jedna holivudska zvezda, otkriva ekskluzivno za Kurir najmlađi član umetničke porodice.

- Kao što sam rekao krajem aprila, održaće se jubilej Megdana i ujedno konferencija i prezentacija filmske ekipe koja treba da počne s radom u oktobru ove godine. Film će biti spreman za bioskope na proleće ili leto 2023. godine. U Srpskom narodnom pozorištu u Novom Sadu krajem aprila prezentovaćemo glavne uloge, reditelja, producente i posebno onog ko će igrati "čoveka sa mesecom u očima". Tatina publika ne može da dočeka taj momenat, a mi imamo veliki teret da uloga lika iz očeva pesme ostane večna. S obzirom na to ko će biti glumac i ko je bio Đoletova želja, mislim da nema greške - kaže Aleksa i dodaje:

Đorđe Balašević, Aleksa Balašević
foto: Ana Paunković, Beta/Dragan Gojić

- Viktor Savić i Aleksandar Radojičić treba da budu glavne dve uloge, a odgovore glavnih ženskih uloga čekamo. Ljude za ovako zdrav film tražim po druženju, ne po perfekciji. Iz te zdrave energije može perfekcija da nastane. Često sam s Vojinom Ćetkovićem u njegovom Sremu, u njegovoj drugoj kući, puno mi pomaže, ima najbolji odnos prema meni još od snimanja tatinog filma "Kao rani mraz". Nadam se Vojinu u filmu, i to u najboljoj ulozi. Takođe, želja svih nas, a i publike, jeste i da se Sloboda Mićalović pojavi. Ono manje bitno je da ćete biti iznenađeni kada vidite koja holivudska zvezda će deliti filmsko platno s našim glumcima u mom prvom filmu.

Enis Bešlagić
foto: Printscreen

U Novom Sada nedavno je porodicu Balašević posvetio Enis Bešlagić:

- Moram da verujem u dobru energiju kao moj otac. Bio sam sa Enisom, kom sam rekao da neću snimati film ukoliko on u njemu ne glumi. Razgovarali smo tri sata o životu, družili se, smejali, a onda je on rekao: "Dosta smo se zezali, vreme je da pričamo o poslu." Onda smo samo deset minuta pričali o poslu i predao sam mu scenario - kaže Aleksa.

Kurir.rs

Bonus video:

01:38

BIĆE BUM! DARA PRIPREMA KNJIGU O SVOM ŽIVOTU! Pomoći će joj Olivera Balašević: SVE će IMENOVATI! Oni imaju razloga da se PLAŠE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track