POGINULA SLAVNA GLUMICA U JEZIVOJ NESREĆI Zvezda britanskih serija imala 85 godina, bila nepokretna, progutala je vatrena stihija
Foto: Printscreen/Instagram

velika tuga

POGINULA SLAVNA GLUMICA U JEZIVOJ NESREĆI Zvezda britanskih serija imala 85 godina, bila nepokretna, progutala je vatrena stihija

Kultura -

Glumica Ana Karen je poginula u stravičnoj nesreći koja se dogodila u istočnom Londonu.

Naime, njen dom je progutala vatra. Glumica je imala 85 godina i bila u invalidskim kolicima. Komšije su čule Anin vrisak i kako doziva u pomoć.

Ana Karen
foto: Printscreen/Youtube

Šef vatrogasne brigade još uvek istražuje razlog zbog kog se glumičina kuća pretvorila u tragičnu buktinju, a trebalo je 20 vatrogasaca da bi se požar ugasio. Uspeli su posle sat vremena, ali nisu uspeli da spase zvezdu.

- Užasnuti smo vestima koje smo primili o Ani - rekao je porodični prijatelj.

Najpoznatija je po ulogama u komedijama On The Buses kao ujna Sal, sestra Pegi Mičel u EastEnders. Glumila je i u franšizi "Carry On"

Brojne poznate ličnosti su se oprostile od nje dirljivim rečima na Tviteru.

komentari, Ana Karen
foto: Printscreen/Tviter

U međuvremenu, njena agent Šejn Kolins je rekao: "Mnogo smo tužni zbog ovog što se desilo Ani. Bila je divna dama i velika komičarka. Jedina uteha je što će sada biti sa svojim mužem Terijem Duganom i njenom najboljom prijateljicom Barbarom Vindzor."

Poslednje pojavljivanje slavne glumice je bilo u januaru prošle godine kada je bila na sahrani najbolje prijateljice, Barbare, a javnost je duže vreme bila zabrinuta za njeno zdravlje. Živela je na Vindzor Roudu sa psom koji je uspeo da pobegne vatrenoj stihiji.

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

02:02

ŽELELA SAM DA IMAM TROJE DECE, MAJČINE REČI MI ODZVANJAJU U GLAVI: Glumica otvorila dušu i progovorila o ĆERKI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track