GLUMICA OTKRILA TUŽNU ISTINU O KOLEGI ZBOG KOGA JE CEO SVET BRINUO: Stvarao je sebi veliki pritisak, mnogo se MUČIO
Foto: Profimedia

USKORO OBJAVLJUJE MEMOARE

GLUMICA OTKRILA TUŽNU ISTINU O KOLEGI ZBOG KOGA JE CEO SVET BRINUO: Stvarao je sebi veliki pritisak, mnogo se MUČIO

Pop kultura -

"Metju Peri je stvorio sebi veliki pritisak kako bi nasmejao gledaoce 'Prijatelja'", rekla je njegova koleginica i prijateljica Kortni Koks.

"Jedno vreme se samo mučio zbog toga. Mislim da je sada odlično", dodala je glumica koja je u popularnoj seriji glumila Moniku, prenosi Page Six.

Glumica je takođe otkrila da je Peri, koji je ranije već priznao da je znao da poludi ako neka Čendlerova replika ne bi bila dovoljno dobra i sam sebi je stvarao veliki pritisak.

Kortni Koks
foto: Profimedia

"Trebalo bi razmisliti o tome da se on oslanjao na te svoje replike i fore kako bi sam sebi dao na vrednosti", rekla je Koks.

Tokom njihovog ponovnog okupljanja, koje su gledaoci mogli da pogledaju u maju 2021, Peri je priznao da se osećao kao da će umreti ako se ne nasmeju na njegove fore.

Glumac je takođe otkrio da piše memoare koji bi trebalo da budu objavljeni u novembru, a koji će govoriti o njegovom iskustvu u popularnom sitkomu, te borbi s ovisnošću o alkoholu.

Metju Peri
foto: Pritnscreen

"Toliko se toga u prošlosti pisalo o meni. Mislim da je vreme da ljudi čuju i moju stranu priče", napisao je Peri na Instagramu, objavivši naslovnicu knjige pod nazivom "Prijatelji, ljubavnici i velika strašna stvar".

"Usponi su bili visoki, padovi su bili jako niski. Ali živim da ispričam priču, iako je na trenutke izgledalo kao da neću uspeti. I sve je ovde. Izvinjavam se što ovo nije pop-ap knjiga", dodao je glumac, koji je u intervjuu iz 2016. priznao da se nekih sezona "Prijatelja" uopšte ne seća.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:12

ŽENSKI FAJT? POLETELE PESNICE U PROGRAMU UŽIVO? Glumica napala voditeljku! Razmenile UDARCE! VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track