HAKERI IZ TURSKE TRAŽE OD RADAŠINA 100.000 EVRA DA MU VRATE PROFIL: Drama Radoša Bajića, a njegova izjava i poruka je GENIJALNA
Foto: Nemanja Nikolić

društvene mreže

HAKERI IZ TURSKE TRAŽE OD RADAŠINA 100.000 EVRA DA MU VRATE PROFIL: Drama Radoša Bajića, a njegova izjava i poruka je GENIJALNA

Kultura -

Glumac Radoš Bajić našao se na meti hakera, zbog čega neko vreme ne može da koristi svoj Instagram nalog.

Popularnog Radašina iz serije "Selo gori" prati oko 10.000 ljudi, a njegova porodica preuzela je sve mere da vrati profil.

"Odbili smo ucenu. Ekipa iz Turske nam traži 100.000 evra. Sada su oglasili i prodaju profila", kažu za Kurir iz Kotrast studija.

Radoš Bajić, Nedeljko Bajić
foto: Sonja Spasić

Producent Nedeljko Bajić se oglasio preko Instagrama.

"Pozdrav svima…

Neki fini ljudi, kojima lično želim sve najbolje, puno sreće u daljem radu i dug život, su ukrali, preuzeli, hakovali, maznuli, (kako god hoćete), Instagram profil mom ocu Radošu i sada ga nude na prodaju. Gospoda su negde iz Turske, valjda… Mi se svakako bavimo ovim, rešavamo celu stvar uskoro, ali eto, samo da znate i budete svesni da za sada ni Radoš, niti bilo ko od nas, ima kontrolu nad njegovim profilom…. Hvala svima", napisao je Bajić.

Radoš Bajić
foto: Privatna Arhiva

I Radoš Bajić se oglasio za Kurir:

"Dugo sam se opirao i pružo otpor društvenim mrežama. Čak sam osećao neku vrstu prezira prema potrebi da svi budemo distupni i u izlogu za Kurtu i Murtu. Ubedili su me da iz profesionalnih razloga moram imati profil na Instagramu. Hvala lopovskoj bandi hakera koja me je ratosiljala bede - kaže naš proslavljeni glumac, scenarista i reditelj.

Kurir.rs

Bonus video:

00:32

RADOŠ BAJIĆ I RADIŠA UROŠEVIĆ ZAPEVALI U DUETU: Glumac i pevač UHVAĆENI na proslavi u okolini Kragujevca! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track