SONJA KOLAČARIĆ U FILMU KLJUČ: S jednim kolegom ima poseban odnos, a evo šta ih VEŽE
Foto: Promo

velika glavna uloga

SONJA KOLAČARIĆ U FILMU KLJUČ: S jednim kolegom ima poseban odnos, a evo šta ih VEŽE

Kultura -

Ostvarenje "Ključ" reditelja Marka Sopića, premijerno je prikazano 22. februara, a glavne uloge tumače Sonja Kolačarić, Radivoje Raša Bukvić i Branimir Bane Popović.

U ostalim ulogama pojavili su se Mirko Vlahović, Rastko Janković, Boris Komnenić, Ljubomir Ljuba Bandović, Džek Dimić, Isidora Građanin, Jelica Kovačević... Zanimljivo je da je pričom i kvalitetom produkcije ovaj film okarakterisan kao domaći "Da Vinčijev kod", jer "Ključ" donosi intrigantnu temu borbe za veoma vrednu vizantijsku relikviju - Konstantinovo blago, zaostavštinu cara Despota Stefana.

film Ključ
foto: Promo

Međutim, interesantno je i to da je ovo ostvarenje u glavnim ulogama spojilo i nekadašnje drugare sa klase, Sonju Kolačarić i Rašu Bukvića.

- Raša i ja smo vrlo dragi i bliski prijatelji, a naš drugarski odnos nije prestao na fakultetu, već se nastavio svih ovih godina na moju veliku radost. Sličan odnos sam sačuvala i sa ostalim glumcima sa moje klase. Sa svima njima uvek je lepo sresti se, i privatno i profesionalno - kaže Sonja za TV Ekran.

Jelica Kovačević, film Ključ
foto: Privatna Arhiva

Samo dan ranije, na pres konferenciji otkrila je po čemu je ova njena rola Vere specifična.

- Uvek se trudim da sve uloge budu različite, što različitije koje mogu, pa u tom smislu kad god mi se pruži prostor za neku transformaciju i igru, radujem se i pristupim tome vrlo raspoložena. Ako je ovo drugačije od nekih drugih stvari koje sam radila, ja sam vrlo zadovoljna. Ovaj film će imati svoju publiku i o njemu će se pričati - rekla je Sonja.

Sonja Kolačarić
foto: ATA images

Kurir.rs J.A.M.

Bonus video:

13:00

CECIN DEČKO ULOGU U FILMU DOBIO PREKO VEZE! Rediteljka ispričala kako je došlo do saradnje

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track