POČINJE SNIMANJE NOVE SERIJE U KLINČU: Vojaž debituje kao glumac, a Nikola Kojo mu igra ćaleta i čuvenog bokserskog šampiona
Foto: Gordan Jović/ Rts

pada prva klapa

POČINJE SNIMANJE NOVE SERIJE U KLINČU: Vojaž debituje kao glumac, a Nikola Kojo mu igra ćaleta i čuvenog bokserskog šampiona

Kultura -

Prva klapa nove serije "U klinču" pašće sutra u bokserskom klubu "Valter" u Beogradu, najavili su kreatori Miloš Avramović i Aljoša Ćeranić.

Aljoša i Vojaž
Aljoša i Vojažfoto: Privatna Arhiva

Na male ekrane RTS na jesen stiže porodična saga od 30 epizoda koja prati život bivšeg boksera Velje i njegove žene i dvoje dece. Glavna uloga u seriji poverena je mladom muzičaru Mihajlu Veruoviću Vojažu, koji će tumačiti lik Aljoše. Vojaž je u prethodnoj godini ostvario saradnju s Milošem Avramovićem u projektu "Južni vetar". Pesma "Pleši" proslavila je muzičara, a sada je rešio da se oproba i u ulozi glumca.

- Projekat je došao iznenada. Miloš me je pozvao i ponudio mi saradnju, a ja sam otvoren tip i volim nove stvari. U momentu kada sam pročitao scenario, razmišljao sam o tome da li ja to mogu ili ne. Lik Aljoše mi se dopao jer je sličan meni, imamo iste osobine - izjavio je mladi muzičar.

serija U klinču
foto: Gordan Jović/ Rts

On je dodao i da će priči dati i svoj muzički pečat, koji će na dosledan način ispratiti radnju serije. Majku glavnog junaka tumači Branka Katić.

- U seriji ću dočarati lik moderne Beograđanke, koja ima svoju agenciju i koja je udata za bokserskog šampiona, kojeg igra Nikola Kojo. Svi u toj kući su dosta svojeglavi, ali puni ljubavi. Kao Aljošina i Miličina mama, podržavam ih u svemu i pratim. S druge strane, imam muža Velju, koji misli da sve zna najbolje - navodi Branka Katić.

serija U klinču
foto: Gordan Jović/ Rts

U prvom planu će biti mladi, koji će nam predstaviti svoju priču o sazrevanju i doneti zabavu i suze za celu porodicu. Nova domaća serija biće po senzibilitetu između serija "Seksualno vaspitanje" i "Nestašne godine", ali bez psovki. Glavna priča će pratiti mlade ljude koji se nalaze na raskršću, suočeni s brojnim izazovima.

U godini za nam, Miloš Avramović i Aljoša Ćeranić su bili rivali u žanru krimi-filmova. Avramović je bio reditelj i producent drugog dela filma "Južni vetar", a Ćeranić je producirao film "Lihvar". Godinu 2022. obeležiće njihova saradnja u potpuno novom žanru. Njih dvojica će nam ovog puta, kao producenti serije, doneti drugačiju priču o porodici s fokusom na pozitivne vrednosti. Jedna od linija priče pratiće mlade koji su zastranili i suviše se prepustili životu na ulici, koji će tokom serije pronaći svoj put uz pomoć porodice i prijatelja. Za produkciju su zaduženi "Režim" Miloša Avramovića, koji je ranije radio serije "Senke nad Balkanom", "Čizmaši" i "Folk", i nova producentska kuća "Traktor film". Glavnu rediteljsku reč će imati Danilo Bećković, iza koga su "Mali Budo", "Jesen samuraja" i "Žigosani u reketu". Pored Bećkovića, u rediteljskoj stolici naći će se Nebojša Radosavljević i Miloš Avramović.

serija U klinču
foto: Gordan Jović/ Rts

Kurir.rs/ A. Stojanović

Bonus video:

01:45

Otvaranje Festa - Miloš Biković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track