FESTIVALSKO PRIKAZIVANJE NOVOG FILMA MILOŠA BIKOVIĆA: Rusi su me prihvatili kao svog i nisam jedini SRBIN koji je tamo USPEO
Foto: Promo

pretpremijera filma Hoću muža

FESTIVALSKO PRIKAZIVANJE NOVOG FILMA MILOŠA BIKOVIĆA: Rusi su me prihvatili kao svog i nisam jedini SRBIN koji je tamo USPEO

Kultura -

U okviru 50. Festa u subotu 5. marta biće prikazan film "Hoću muža", sa Milošem Bikovićem u glavnoj ulozi.

U ovoj duhovitoj priči o ljubavi publika će upoznati novinarku Ljubu kojoj se sve u životu odvija po planu: radi kao TV voditeljka i ima uspešnog i bogatog verenika Roberta. Međutim, plan se menja kada Ljuba pozajmi telefon od slučajnog prolaznika Sergeja (Miloš Biković). Ovakva banalna situacija pomutiće životne planove Sergeja i Ljube i pokrenuće seriju neočekivanih događaja.

Miloš Biković, Hoću muža
foto: Promo

Iza filma "Hoću muža" stoji autorska ekipa hit komedije "Sluga", koji je najgledaniji ruski film svih vremena, a u kojoj je Biković takođe nosio glavnu rolu, a produkciju potpisuju kuće Peak Media i Start produkcija. Pored njega, u novoj ljubavnoj komediji gledaćemo i Kristinau Asmus, Marinu Aleksandrovu, Sergeja Gileva, Juliju Aug, Sergeja Komarova i druge.

Govoreći o radu u Rusiji i novom filmu na RTS, Biković kaže da ga je sredina prihvatila "kao svoga", kao i kolege i uopšte – profesija.

"Prihvatila me je i publika, kao i društvo i zaista sam se osećao kao kod kuće", poručuje glumac i dodaje da nije jedini iz Srbije koji je uspeo na tržištu Rusije, za koje kaže da je otvoreno i da prihvata talente iz drugih država.

Miloš Biković
foto: Nemanja Nikolić

U rusku kinematografiju je ušao kao iskusan glumac, a kako kaže, bilo mu je najteže da savlada jezik.

Kada je reč o filmu Sluga koji je oborio rekorde gledanosti, kaže da je najpre taj angažman – odbio. Mislio je da film nema perspektivu, ali je na molbu prijatelja pristao. Dodaje da su pogrešne procene u produkciji česte i da ga je to malo umirilo.

Početak redovne bioskopske distrubucije planiran je od 24. marta u svim bioskopima širom zemlje i regiona.

Kurir.rs

Bonus video:

01:45

Otvaranje Festa - Miloš Biković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track