ČOMBE IZ SERIJE LUD, ZBUNJEN, NORMALAN OSVAJA HOLIVUD: Glumi u akcionoj komediji sa Bredom Pitom, kažu da će biti HIT (VIDEO)
Foto: Shutterstock, Printscreen/Instagram

probija se

ČOMBE IZ SERIJE LUD, ZBUNJEN, NORMALAN OSVAJA HOLIVUD: Glumi u akcionoj komediji sa Bredom Pitom, kažu da će biti HIT (VIDEO)

Kultura -

Glumac Miraj Grbić (45), koji je našoj publici najpoznatiji po ulozi Čombe iz serije "Lud, zbunjen, normalan", pojaviće se u još jednom holivudskom blokbasteru. Naime, on glumi u filmu "Bullet Train" u kojem glavnu ulogu ima Bred Pit.

Radi se o akcionoj komediji koja bi trebalo da stigne u bioskope 15. jula 2022. godine. "Bullet Train" ima sinonim jednog od najiščekivanijih filmova ove godine, a objavljen je i službeni trejler.

Film je snimljen prema romanu "Maria Beetle" japanskog autora Kotara Isake, a režirao ga je Dejvid Lič, koji je poznat po svom radu na "Deadpoolu 2" i "Brzima i besnima: Hobsu i Šou".

Radnja prati pet ubica koji se sretnu u brzom vozu i otkriju da njihove misije imaju nešto zajedničko. Pored Breda i Miraja, u filmu glumi još i Sandra Bulok.

Da podsetimo, Miraj se sa suprugom Marijom Omaljev Grbić 2013. godine iz Sarajeva preselio u Los Anđeles kako bi svoju karijeru izgradio u Holivudu. On se do sada, pored ostalog, pojavio u filmovima "Nemoguća misija: Protokol duh" i u najnovijem nastavku franšize "Brzi i žestoki" kao Rus. Pojavio se i u popularnim američkim serijama poput "S.W.A.T" i "Santa Clarita Diet".

Na Instagramu je otkrio i da snima film "DYAD".

Miraj i Marija venčali su se 2008. godine nakon tri godine veze, a prošle godine dobili su svoje prvo dete, ćerku Bili. Marija se proslavila u brojnim hrvatskim serijama poput "Ruže vjetrova" i "Doline sunca", a takođe je glumila u seriji "Lud, zbunjen, normalan" gde se pojavila u ulozi Barbare. Zaigrala je i u filmovima nemačke, američke, austrijske i turske produkcije.

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

00:58

GLUMAC ISPRIČAO VIC: Andrija Milošević nije oduševio trudnu devojku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track