MESI, MESI, NEĆE NIŠTA DA TI ŠKODI! Nema muškarca koji nije želeo da bude na Petrovom mestu, a evo gde je danas prelepa Jagodinka!
Foto: Printskrin

ŠTA DANAS RADI?

MESI, MESI, NEĆE NIŠTA DA TI ŠKODI! Nema muškarca koji nije želeo da bude na Petrovom mestu, a evo gde je danas prelepa Jagodinka!

Kultura -

Kultni film ''Varljivo leto '68'' mnogi pamte po čuvenoj Jagodinki Simonović u kog je pored Petra bilo zaljubljeno pola Jugoslavije, a nju je igrala jedna od najlepših žena naše kinematografije Dragana Varagić.

Dragana Varagić bila je prva ljubav mnogih muškaraca koji su u periodu nastanka ovog filma bili mladi, a gotovo da ne postoji muškarac koji nije želeo da se nađe na mestu Petra u sceni koja je poznata po rečima "Mesi, mesi, neće ništa da ti škodi".

Dragana Varagić, Jagodinka Simonović, Varljivo leto 68.
foto: Printscreen

Jagoda je devedesetih godina otišla u Kanadu gde se dugo bavila produkcijom, a mnogi su se pitali šta ona danas radi.

Naime, Dragana Varagić danas je predavač na Fakultetu dramskih umetnosti, a više puta je istakla da je gluma njen život i njena najveća ljubav.

Dragana Varagić, Jagodinka Simonović
foto: Marina Lopičić

- Ta radoznalost koju još uvek imam meni je dragocena u tome što radim, znači nešto menjam, nešto dodajem. Važno mi je i dosta me zanima šta se radi u drugim delovima sveta, zanima me pozorište njihovo, način predavanja, nove tehnike glume, vrlo sam radoznala - ispričala je ono tokom jednog od gostovanja.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:43

Naša poznata GLUMICA zamalo poginula u pozorištu, tog jutra desio se pravi pakao!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track